Miloš Vučević zgrožen: Užasnut sam pretnjama Aleksandru Vučiću!
Printscreen

Vučević je užasnut pretnjama koje dobija Aleksandar Vučić.

- Dokle će ludaci da prete smrću predsedniku, a tužilaštvo da ćuti? Užasnut sam poslednjim u nizu brutalnih pretnji našem predsedniku Aleksandru Vučiću, i najoštrije ih osuđujem! Kakvo god da đubre od novine štampa taj Milovan Brikić, ni on ni bilo ko drugi nema pravo da sa naslovne strane preti "pucnjem" i tako šalje poziv drugim psihopatama da se late oružja i udare na državu!! To nije novinarska sloboda, već najodvratniji govor mržnje, pretnja smrću i otvoreni poziv na ubistvo našeg predsednika i državni udar. Zato apelujem na sve nadležne državne organe da pod hitno reaguju na ove pretnje, da pronađu i kazne autore i nalogodavce tog krivičnog dela.

Ni ovaj, kao ni svaki prethodni pokušaj zastrašivanja neće zaustaviti našeg predsednika Aleksandra Vučića u hrabroj borbi za još bolju Srbiju, moderno uređenu i uspešnu drzavu, ali je krajnje vreme da se stane na put javnom pozivanju na likvidaciju predsednika i kreiranju atmosfere linča od strane pojedinih psihopata - naveo je on.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Zeljko

12.07.2021 22:37

Hitno treba stati na put otvorenim pretnjama Vučiću jer pretnja predsedniku je direktno ugrožavanje bezbednosti zemlje.

Olja

12.07.2021 22:45

Nedoputivo je da neko preti predsedniku, a da ne odgovara

Merima

12.07.2021 22:55

To nije novinarska sloboda, već najodvratniji govor mržnje, pretnja smrću i otvoreni poziv na ubistvo našeg predsednika i državni udar.

sasa

13.07.2021 07:20

Po ko zna koji put do sada se pokazalo da je politika nasilja najjace oruzje opozicije

caca

13.07.2021 10:03

Svaka pretnja je isto kao i izvršen zločin,i tome treba stati na put,jer je nedopustivo da se preti bilo kome,a pogotovo ne predsedniku!!!

Nina

13.07.2021 10:30

Nedoputivo je da neko preti predsedniku, a da ne odgovara. Svaka pretnja je isto kao i izvrsen zlocin i tome treba stati na put!