NEZAPAMĆENA DRAMA U PALATI SRBIJA: Gordana Čomić i Ratko Dmitrović u klinču! Ministri ratuju!
FOTO: Tanjug Zoran Zestic

Gordana Čomić, ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, nije se baš proslavila u dijalogu sa svojim kolegom Ratkom Dmitrovićem, ministrom za brigu o porodici i demografiju. Žestoka svađa, koja je između njih dvoje izbila pre nekog vremena oko podele kancelarija u pomenutoj zgradi, ne jenjava, naprotiv sve više se zahuktava, saznaje Alo! od dobro obaveštenih izvora iz Vlade Srbije.

Prema rečima naših sagovornika, Čomićkinom ministarstvu je odmah dodeljeno čak 38 soba u Palati „Srbija“, a Dmitroviću su na početku dodeljene na korišćenje samo tri sobe. Kada je doneta odluka da i Dmitrović treba malo da se raširi, nastala je prava drama…

- Pre četiri meseca Ratkovom ministarstvu dodeljeno je još šest kancelarija jer je procenjeno da mu, ipak, treba malo više prostora da u njih smesti službenike koji rade u tom resoru. E tad je počeo haos, jer ih je na silu okupirala Gordana Čomić i u iste uselila ljude iz svog ministarstva - navode naši izvori i dodaju da je tih dana u Palati „Srbija“ bilo veoma dramatično.

- Ratko je pobesneo, a Čomićeva je uporno odbijala da iseli svoje službenike iz tih kancelarija. Situacija se toliko zakomplikovala da je odlučeno da povodom ovog problema mora da se održi sastanak u Sekretarijatu Vlade - prepričavaju nam naši sagovornici i dodaju da je bolje da sastanak nije ni održan jer se na njemu ovaj sukob još više razbuktao.

NEZAPAMĆENA DRAMA U PALATI SRBIJA: Gordana Čomić i Ratko Dmitrović u klinču! Ministri ratuju!

FOTO: Tanjug

 

- Zamenica generalnog sekretara Vlade Tamara Stojčević je sve šokirala kada je otvoreno stala na stranu Goce - kažu naši izvori i ističu da je ministra Dmitrovića toliko pogodilo ovo zauzimanje strana da je sa sastanka izletao kao furija.

- Tamo je bio prisutan i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić. On je upozorio sve prisutne da Dmitrović ima rešenja za onih šest kancelarija, ali nije vredelo. Čomićeva i dalje ne želi da napusti pomenute prostorije, a Ratko i dalje nema prostor gde bi mogao da smesti svoje službenike - navode naši izvori.   

Ni da pisnu

Ni Dmitrović ni Čomićeva juče nisu želeli da komentarišu naša saznanja, tako da nismo uspeli da saznamo ima li šanse da se ceo slučaj oko podele kancelarija reši.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Miki

09.06.2021 07:30

Gospodja Comic je bila potrebna Vladi Srbije isto kao i cir na pozadini.Njena bahatost je uvek bila njena glavna odlika.Nju ce vreme demantovati i to ce omoguciti da se postidi onaj kome je ona trebala.Brko je olicenje neravnopravnosti i nepotrene koalicije.

Maja

09.06.2021 07:58

Sramota 38 kancelarija, to ministarstvo da ima sramota, koliko rudara treba da radi za to, a ministarstvo, bas nista nije doprinelo boljitak, a tek ministarka.. Uzas!!!!

Mrki

09.06.2021 08:49

Bog te mazo!Trideset osam kancelatija!Koliko bi imala da vodi neko jace ministarstvo? Nije cudo koliki su nam porezi, koliko je zaposleno partijskih sluzbenika. A tek na lokalu???

Ja

09.06.2021 09:19

Skotulja zuta hoce da vlada sram te bilo za to je kriva partija i onaj sto je izabro da tu bude Vucicu zapitaj te se

Милош

09.06.2021 10:02

То је уствари слика у малом односа према породици: За породицу нема места, а службеница ЕУ се башкари у пола зграде.