ĐUKA IMA PORUKU ZA ONE KOJI NAPADAJU DANILA VUČIĆA: Izmet koji svaki dan izbacuju iz usta neka im ostane da se u istom valjaju!
YouTube/ Printscreen

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović oglasio se na Instagram nalogu i poručio da je najbolje “ne obazirati se na marvu koja plasira laži o Danilu Vučiću“.

– Vala, Danilo Vučić se nije proslavio u FK Rad. Evo, ispadoše iz lige. Šalu na stranu, ali na marvu koja izmišlja i plasira laži o tom momku najbolje je ne obazirati se. Jednostavno, izmet koji svaki dan izbacuju iz svojih usta neka im ostane da se u istom valjaju. Podrška za Danila! – napisao je Đukanović.

Podsetimo, Danilo, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića našao se na meti Vladimira Vuletića, bivšeg potpredsednika Fudbalskog kluba Partizan i profesora na Pravnom fakultetu u Beogradu, koji je poznat i kao seksualni predator, ali i osoba koja ima prisan odnos s najozloglašenijim kriminalcem Veljom Nevoljom.

 

Vuletić je izneo sramne laži da je “verovatno blizu istine da je Danilo Vučić postao vlasnik FK Rad i da pokušava da preuzme južnu tribinu na stadionu Partizana”.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Stanisava

22.05.2021 14:12

To su apsolutne izmišljotine protiv predsednika i njegove porodice.

David

22.05.2021 14:29

Opozicija ne zna koje više laži plasira i smišlja. To je stvarno sramota.

Steva

22.05.2021 19:15

Iza ovih reči može da stane cela Srbija!

KIA

23.05.2021 07:12

Opozicija ne zna koje više laži plasira i smišlja. To je stvarno velika sramota.