NIKO NEMA PRAVA DA DIŽE RUKU NA KOSOVSKU POLICIJU Sraman napad Haradinaja: Srbi moraju biti kažnjeni!
EPA/ VALDRIN XHEMAJ

 

Predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je, nakon današnje akcije policije na severu Kosova i Metohije i u regionu Prištine i Peći, da "institucije" treba beskompromisno da reaguju protiv onih koji napadaju "policiju" i da tzv. vlada lažne države Kosovo treba da pojasni zašto je u vreme izborne kampanje preduzeta takva akcija.

- Niko nema pravo da digne ruku na (tzv.) kosovsku policiju. Huligani i banditi moraju biti zatvoreni i država mora biti beskompromisna prema njima. Svako ko napadne (tzv.) kosovsku policiju i naruši javni red mora dobiti kaznu koju zaslužuje - naveo je Ramuš Haradinaj u objavi na Fejsbuku.

Istakao je da je "vlada" dužna da objasni zašto se odlučila za takvu akciju tokom predizborne kampanje za lokalne izbore.

- Ako je moguće, trebalo bi ukloniti svaku dilemu da su te radnje možda sprovedene radi izbornih efekata - poručio je Haradinaj.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Penzioner

13.10.2021 23:38

Nije tako važilo za Srpsku policiju! Od sada mora da važi. Udariti po šiptarima u Preševskoj dolini!

Миомир

13.10.2021 23:49

Дођи да нас казниш свињо шиптарска, хохштаплерска, злочиначка. Кад тад ћеш одговарати за све злочине које су починио, шиптарска смрдљива- гњидо. Живела СРБИЈА и сви СРБИ ма где били живели.

Lila

14.10.2021 00:25

Ušuti o smesti se u štalu gde zi je mesto - budaletino

miki

14.10.2021 06:22

Molio bih vlasti u srbiji da uvedu red da svi siftari koji prolaze kroz srbiju budu vraceni tamo odaklesu dosli i nikad vise daim ne padne napamet da kroce u nasu zemlju