HRVATA NAPALA DIVLJA SVINJA, ON JE PREBIO GOLIM RUKAMA! Udarila ga u noge, leteo je metar i po, pa sav krvav krenuo da je PESNIČI
Youtube Printscreen/Safari Channel

Borut Hofbauer (43) krenuo je da prošeta psa, a vratio se kući krvav i u ranama. Napadi divljih svinja u Hrvatskoj u poslednje vreme postaju sve češći, piše "Večernji", a evo kako je preživeo.

- Oko pet popodne šetao sam psa putem u selu Dobreć. Zapazio sam tri mlada vepra, zastao sam i krenuo drugim putem jer sam mislio da je majka ispred njih. Pogrešno sam procenio, napala me je za par sekundi. Izletela je sa strane, udarila mi u noge i odbacila me metar i po. Počeo sam jako da krvarim, ispričao je on.

Životinja se ponovo zaletela, a on je uhvatio za kljove.

- Nisam ni svestan odakle mi toliko snage, srušio sam je na leđa. Dobio sam dva jaka udarca u glavu, udarao sam je šakama, kamenom... Počela je da krvari iz usta, više nisam imao snage i pustio sam je. Pobegla je ka mladima. Moj pas se sakrio, izvukao sam ga iz žbunja i jedva došao do komšije. Nisam mogao da se oslonim na povređeno nogu, a krv iz rane na glavi mi je ulazila u oči, rekao je on.

Komšija ga je doveo kući, majka mu je zaustabvila krvarenje i pozvala policiju. Kaže da se javio policiji da bi skrenuo pažnju da na putu gde je napadnut često ima dece, planinara, šetača...

- Nisu svi iste fizičke snage, i da je neko drugi bio na mom mestu, verovatno ne bi preživeo, rekao je on.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading