DA LI ZNATE ŠTA JE KLUB IZUZETNIH IGRAČA I KO SE NALAZI U NJEMU? Lojalnost nema cenu, ali se isplati
Foto: Promo/AdmiralBet

Ovi igrači su celu svoju karijeru proveli u jednom klubu, neki od njih su bili i na izlaznim vratima, ali su ipak ostali i krupnim zlatnim slovima ispisali stranice istorije sporta.

Lojalnost se ispoljava na terenu, ali i van njega, pogotovu kada je reč o navijačima i pravim ljubiteljima sporta. Poznato je da su ljubitelji sporta su spremni da urade sve kako bi svoj tim pogurali ka uspehu, što ih čini dodatnim igračima, iako nisu na terenu. Kako se većina igrača ipak nalazi izvan terena, njihova privrženost omiljenom klubu se možda i ne primećuje kao kod nekog od ljubimaca koje bodre iz sveg glasa, ali svi oni imaju svoje mesto u AdmiralBetovom Klubu izuzetnih igrača.

Počevši od aprila 2023. godine AdmiralBet je uveo ovaj program lojalnosti za sve svoje registrovane igrače, koji mogu očekivati brojna iznenađenja i pogodnosti kao članovi ovog ekskluzivnog kluba. Postoje 3 paralelna programa u okviru Kluba izuzetnih igrača, a to su sport, slot i depozit. Sport i slot programi lojalnosti se, zavisno od uloga koje igrači plasiraju, dele na 5 nivoa – bronzani, srebrni, zlatni, platinasti i dijamantski, dok program za depozit ima 2 nivoa manje – bronzani, srebrni i zlatni.

Najvatrenije ljubitelje sportskog klađenja i slot igara u mesecima koji slede očekuje do 12% povrata od potencijalnog gubitka ostvarenog u prethodnom mesecu, dok igrače koji su šampioni u uplatama depozita očekuje i do 50% freebet bonusa na prvih 10 depozita uplaćenih u novom mesecu. Promocija je podeljena na mesečne intervale, pa će se beneficije izdavati članovima Kluba početkom svakog meseca, zavisno od učinka u mesecu koji je prethodio.

Sve detalje o Klubu izuzetnih igrača se nalaze na ovom linku, a za članstvo u ovom klubu potrebno je da igrač ima otvoren nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti samo par minuta i ona se u par klikova može obaviti na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, koje se mogu preuzeti ovde. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prvi depozit sa sobom donosi dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara. 

Sve članove Kluba izuzetnih igrača očekuju sjajne promocije, kao i mnoge druge pogodnosti i iznenađenja, ali o tome će biti reči nešto kasnije. Posetite AdmiralBet.rs, ulogujte se na svoj igrački nalog i postanite deo kluba koji uvek pobeđuje! 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading