Poznati NBA analitičar nahvalio Jokića, pa najavio velike stvari za Srbinovu ekipu
Tanjug/Ap

- Nikola Jokić jedini može da povuče ekipu Denvera. Bilo je izvanredno impresivno gledati kako Jokić, najkorisniji NBA igrač 2020/2021, igra još jednu MVP sezonu, na nekoliko nivoa još i bolje. Njegovo sagledavanje igre, rad nogu, šut, skok i dodavanja su na visokom nivou od premijerne večeri 75. NBA sezone - rekao je on.

MIŠKO ISKRENO DO KOSKE Da li će Jokić igrati za Srbiju? Šanse su veće...

Nastavio je u istom ritmu.

- Sjajni srpski centar je vodio tim Nagetsa do 48 pobeda bez Majkla Portera i Džamala Mareja tokom skoro čitavog trajanja regularne sezone. Na početku plej-ofa, Jokić je još imao energije, ali Nagetsi su ponudili slab odgovor protiv moćnih i spremnih Voriorsa. I to je razumljivo, čak i uz Jokićevu dobru seriju. Međutim, ono što čega smo postali svesni, ili barem verujemo da je tako, jeste da će Denver biti među prvih pet timova sledeće sezone, kada se njihova druga i treća najbolja opcija, Marej i Porter, vrate u postavu. U tom smislu, oni su veoma slični LA Klipersima, koji su morali da se snađu bez Kavaja Lenarda, i sa delimično spremnim Polom Džordžom - smatra Pauel.

MELOUN BRANI SVOG PULENA Smejem se ljudima koji kritikuju Jokića

Što se tiče ostalih ekipa, Pauel smatra da je Džejson Tejtum MVP prve runde plej-ofa, Baksi imaju "dubinu", Memfis ima tim za budućnost, Bulsi su razočarali, Rudi Gober je izgubio poverenje saigrača u Juti, dok Filadelfijin Džejms Harden nije onaj iz Hjuston Roketsa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading