SKANDAL NA TRENINGU INTERA Problematični golman ne voli Balkance, ušao u klinč sa Džekom i Brozovićem (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen Twitter

Sve su prilike da ćemo u polufinalu Lige šampiona gledati milanski derbi pošto je Milan posle drame izbacio Napoli, dok je Inter na putu da potvrdi 2:0 iz prvog meča protiv Benfike. Ipak, ne "cveta cveće" u ekipi Simonea Inzagija pošto je dan uoči meča sezone došlo do sukoba njegovih fudbalera na treningu, a da stvar bude gora - postoji i snimak koji potvrđuje da je atmosfera vrlo loša u poslednje vreme. 

Na treningu su se sukobili hrvatski fudbaler Marcelo Brozović i problematični kamerunski golman Andre Onana, a srećom da su ostali saigrači bili pribrani i uspeli su da ih razdvoje na vreme pre nego što je došlo do ozbiljnog fizičkog obračuna. Međutim, i ovo je bilo dovoljno da postane vrlo važna tema na Apeninima. 

UŽAS Navijači skandirali "Mesi, Mesi", Ronaldo pobesneo i uzvratio im prostačkim gestom (VIDEO)

U prvi mah deluje otkud golman i fudbaler "u klinču" na treningu, kada obično treniraju odvojeno dok snimaju TV ekipe, međutim sada se desilo da se Onana zaletio na Brozovića i odgurnuo ga. Hrvat je ostao u čudu šta se desilo, ali nije mu dugo trebalo da se "upale lampice" i da krene i sam u kontru, pa je došlo do koškanja koje nikako neće radovati trenera Simonea Inzagija dok sprema revanš utakmicu sa Benfikom.

Prvi koji je reagovao bio je Danilo Dambrozio, koji je smirivao Onanu, dok je sa druge strane Romelu Lukaku pritrčao i držao Brozovića. Ovo inače nije prvi incident koji je napravio Kamerunac, inače nekadašnji saigrač Dušana Tadića, koji je ove sezone prvi golman "nerazura".

Andre Onana je inače jedno vreme bio čak i van fudbala zbog "pada na doping testu", a pre nekoliko meseci isteran je iz kampa reprezentacije Kameruna (i to pred meč sa Srbijom) na Svetskom prvenstvu nakon čega se oprostio od državnog tima, dok je na meču protiv Porta u osmini finala Lige šampiona imao verbalni sukob i sa Edinom Džekom. Reklo bi se da je pomalo problematičan i da je to problem za Inter. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading