ŠTA SE DESI U CAP D'AGADE OSTAJE TU  Evropa krije nudistički resort -  čim dođete skinite sve sa sebe
Foto: Alo.rs

 

"Cap d'Agde" je poznato odmaralište na Mediteranu u južnoj Francuskoj u departmanu Herault koje je sedamdesetak kilometra udaljeno od Montpelliera. Na njegovom severoistočnom delu, pak, nalazi se veliki nudistički resort po imenu Village Naturiste, koji često nazivaju i Goli grad.


Njegov glavni adut? Dozvoljava gostima šetanje bez ijedne krpice na telu – posvuda.

U ovom ograđenom nudističkom selu na raspolaganju je dva kilometra duga peščana plaža, velika marina, kamp s 2500 mesta, hotel, apartmansko naselje, restorani, noćni klubovi, kafići, pošta, banka, frizer i druga slična mesta.

U svaki od navedenih područja možete došetati nagi i niko vas zbog toga neće čudno gledati. Štaviše, pravilnik resorta podstiče goste da uklone odeću sa sebe u svakom trenutku, a ne samo kad dođu na plažu.

Svima je potrebno sat ili dva vremena da se opuste kada prvi put dođu u Village Naturiste, ali nakon toga se očekuje da ćete odeću spremiti na sigurno. U večernjim satima kada zahladi telo možete zaštiti odevnim komadom po želji.

Pravilnik resorta strogo zabranjuje fotografisanje drugih gostiju i nemoralno ponašanje na javnim površinama. Očekuje se i da nosite ručnik sa sobom iz higijenskih razloga kada idete na mesta poput restorana ili kafića gde planirate sesti.

Village Naturiste svake godine privuče oko 40.000 nudista, a svi smeštajni kapaciteti su popunjeni mnogo pre početka turističke sezone.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading