GLAS SA KOSOVA ODJEKNUO U RUSKOM DOMU Suze devojčice iz Metohije
Foto: Printscreen/fromsmash.co

Teška situacija u kojoj se našao naš narod na Kosovu i Metohiji najteže pada deci. Na sinoćnom humanitarnom koncertu u Ruskom kulturnom centru za nauku i kulturu u Beogradu, koji je održan pod sloganom "Srbi i Rusi zajedno za decu sa Kosova i Metohije", Pavlina Radovanović iz Orahovca, srpske enklave na Kosovu i Metohiji, nije mogla da zadrži suze dok je izvodila pesmu "Đenerale".

Na sceni su podršku ovoj talentovanoj devojčici pružile njene kolege muzičari i pevači, a publika u koncertnoj sali Ruskog doma stojećim ovacijama je pozdravila Pavlinu. Pogledajte video ovog dirljivog momenta:

Komentari (2)

Loading
Sapatnica

09.12.2022 16:44

Niko, sem srpske djece koja zive u enklavama,ne zna koliko bola ,straha i patnje oni nose u svojim tananim dusama. Nadam se da ce uskoro doci dan kada ce svi oni zivjeti zivotom dostojnim covjeka.

Vesna

09.12.2022 17:06

Eh, duša mala i iskrena. Zna šta trenutno preživljava njen narod! Koliko ovo majusno iskreno biće pati. Svim srcem želim joj što skorije da ta duboka i nepresusna bol zvana "Kosovo i Metohija" počinje da isceljuje i vrati deci osmeh i radost - umesto suza na licu!!! Pavlina mila dušo velikog i hrabrog srca Bog je uz Vas a neki od nas se molimo za sve Vas koji trpite teror. Neka se stide ako imaju obraza ljudi koji Vas izdaju!!!