Pucači Kaluđerica i Mirijevo
Foto: Alo/Foto: Facebook

Napadači na Dalibora Filića (40) koji je ranjen u sredu oko 21 sat u Kaluđerici i na Dušana Kovačića (31) koji je ranjen dan kasnije u gotovo isto vreme i dalje nisu uhapšeni i na snazi su dve potere beogradske policije.

Policija je u sredu oko 21 sat dobila poziv da je u bolnicu primljem muškarac sa ranom na ruci, samo 24 sata kasnije pomoć lekara zatražio je i Dušan koji je ranjen u nogu.

Filić je, kao što smo već pisali, sedeo u automobilu i čekao dete koje je bilo u radnji. U tom trenutku prišao mu je muškarac sa kacigom na glavi i na skuteru. Kroz otvoren prozor ispalio mu tri hica od kojih ga je jedan pogodio u ruku. Pucač je pobegao niz ulicu, a Filić se obratio lekarima za pomoć. 

Filić, koji je grešio u prošlosti, posvetio se deci, odnosno drži im treninge.

Njegov klub dao je više šampiona u mlađim kategorijama u boksu, a skoro polovina članova je u reprezentaciji Srbije. 

- Sada mi je cilj da sklonim decu sa ulice, jer ja najbolje znam koliko je to pogrešan put i mogu najbolje usmerim ka sportu i obrazovanju - rekao je Filić za Alo!.

Dan kasnije gotovo u isto vreme u Mirijevu je nakon svađe i tuče upucan Dušan Kovačić. Na Banjici mu je konstatovana laka povreda natkolenice. O napadu je detaljno pričao policiji. Policija je identifikovala napadača i raspisala potragu za njim. Na mestu obračuna nađene su dve čaure.

(24Sedam)

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading