PREZIRU TEŽAK RAD Ovi znakovi horoskopa beže od posla kao "đavo od krsta"
Foto: GettyImages

Tako kažu poznavaoci astrologije, a vi ukoliko se na ovoj listi nalazi vaš znak ili podznak, recite nam da li su vas dobro procenili.

Bik

Bikovi nisu stvoreni za svakodnevan rad u kancelariji i za monoton život. Nemaju vremena za naporan rad. Oni su razmaženi i žele da žive okruženi luksuzom, a da to moraju mnogo da se potrude za to, tako makar smatraju astrolozi.

Strelac

Strelac ne voli ograničenja, želi da istražuje, putuje i da bude slobodan. Radi jer mu treba novac za putovanje svetom, ali ne ulažu dodatne napore kako bi zasenio svoje kolege ili postao radnik godine! Jednostavno radi jer mora, ne po svom izboru!

Vodolija

Vodolije imaju velike snove i ambicije, ali im nedostaje želje za radom. Imaju plan, ali ne vole da se pomuče. Inteligentne su ali ne i predani radnici, zapravo ne vole da sebe forsiraju da bi postigli ciljeve.

Lav

Oni su kreativni i strastveni, ali ne nužno vredni radnici. Vole da budu u centru pažnje, ali ne vole mnogo da rade i da pomeraju svoje granice da bi to zaradili. Talentovani su i atraktivni, ali njihova lenjost ponekad zaseni njihove kvalitete.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading