NAJSREĆNIJE BOJE ZA DOČEK NOVE GODINE Ove nijanse prizivaju bedu, evo šta astrolozi preporučuju svakom horoskopskom znaku
Foto: Shutterstock

Astrolozi veruju da odeća koju odaberete za doček Nove godine i te kako utiče na to kakva će vam 2023. biti i koliko će vas po horoskopu pratiti sreća na polju ljubavi, posla, novca, zdravlja... Pa tako je ustanovljeno i koje boje "blokiraju" određene horoskopske znakove, a koje im se preporučuju jer pomažu da im se sve želje ostvare.

Horoskop za 2023. godinu kaže da za doček treba izbegavati svetlucave materijale i šljokice, kao i prirodno krzno, "otkačene" kreacije. Od materijala favoriti za proslavu Nove godine su pamuk, svila, saten, šifon.

Opšta preporuka za odabir boja za sve horoskopske znake je da biraju plavu, crnu i zelenu, a da izbegavaju odeću tamnosmeđu, svetložutu i belu boju.

Ipak, u odnosu na to kom elementu pripadaju, astrolozi su izdvojili tačno koje boje i nijanse se preporučuju znakovima Zodijaka.

VAZDUŠNI ZNACI

Vazdušni znaci, tačnije Blizanci, Vaga i Vodolija, najbolje bi bilo da biraju odeću u bojama neba, kao i tamnoplavoj.

VODENI ZNACI

U ovu grupu spadaju Rak, Škorpija i Ribe, a astrolozi kažu da bi trebalo da se fokusiraju na "dublje" tonove, kao što je modroplava.

VATRENI ZNACI

Horoskopski znaci čiji je vladajući element vatra su Ovan, Lav i Strelac. Ako pripadate nekom od ova tri znaka, najveće šanse da vam se ispune želje ćete imati ako za doček izaberete odeću u svetloj nijansi crvene.

ZEMLJANI ZNACI

Za znake čiji je vladar element Zemlje, a to su Bik, Devica i Jarac, preporuka astrologa je da Novu godinu dočekaju odeveni u zelenu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading