Savršeno se slažu: Idealni horoskopski parovi
Alo.rs/ Shutterstock

Jedna internet stranica istraživala je prosečnu dužinu veza slavnih ličnosti, uključujući brakove i romanse koje su trajale veoma kratko, kako bi utvrdili koji su najviše, a koji najmanje kompatibilni horoskopski znaci.

Na osnovu prosečne dužine trajanja emotivne romanse, otkrili su da horoskopski znaci Jarac i Škorpija ostaju najduže zajedno (više od 17 godina u proseku), a primer jake i neraskidive veze predstavljaju Orlando Blum i Keti Peri.

Drugi najkompatibilniji znakovi su Vodolija i Ribe, sa prosečnom dužinom tajanja veze od osam godina, a Džastin Timberlejk i Džesika Bil su dobar primer ovih zodijaka.

Na trećem mestu se nalaze Rak i Strelac, a ovi zodijaci su zajedno u proseku oko osam godina i sedam meseci.

Sa druge strane najgori odnos, koji nema tendenciju da uspe, čini veza između osoba rođenih u znacima Jarac i Vodolija. Obično je reč o kratkoročnom odnosu koji traje mesec dana. Predstavnici su Ed Širan i El Golding.

Odmah iza njih, na drugom mestu veza koje nisu preodređene za uspeh nalaze se dva lepršava znaka, poznata po svojoj otvorenosti i harizmi - Vodolija i Blizanci. Njihova veza obično traje nešto više od deset meseci.

Sledeći najgori horoskopski par čine Ribe i Strelac, koji se obično viđaju oko 11 meseci pre nego što raskinu.

A koji znak je najbolji za ostvarivanje duge veze?

- Ako želite dugu vezu, budite sa osobom koja je rođena u znaku Jarca. Posle analize odnosa slavnih, otkrili smo da ovaj uporni znak u proseku ima najduže ljubavne veze (nešto više od 5 i po godina) - kazali su iz kompanije Buzz Bingo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ostavljen

10.12.2022 09:39

Za zeno Jarca nije istina,bio sam sa njom u vezi samo mjesec dana,onda otisla.