HOROSKOP ZA SREDU, 3. AVGUST Problemi sa nadređenim za Lavove, Device će se razočarati u partnera, više novca za Vodolije
Foto; iStock-Getty-Images

Ovan

Posao: Aspekti tokom dana donose vam formiranje novog plana u pogledu novih elemenata u vašem radnom okruženju koji će vas učiniti daleko efikasnijima. Uspeh predstoji Ovnovima koji se bave velikim projektima, građevinom i industrijom. Finansijski povoljna situacija.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz uspone i padove. Važno je da otvoreno porazgovarate s partnerom i da ništa ne krijete. Iskren odnos prevazilazi bez problema ovaj period. U suprotnom, uslediće rešenja u stilu "ili-ili".

Zdravlje: Stomačne tegobe i nesanica. Obratite pažnju na ishranu.

Bik

Posao: Tokom ovog perioda nije poželjno da ulazite u rizične investicije, a takođe možete imati problematičan odnos sa nekim kolegama i sa nadređenima. Najveći izazov na poslovnom planu sastojaće se u tome da prevaziđete razlike u stavovima s ljudima s kojima sarađujete.

Ljubav: Bikovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz period kada im fali malo uzbuđenja i čari avanture, pa mogu razmišljati o tome kako da unesu više dinamike u odnos s partnerom. Bikovi koji su slobodni mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko društvenih mreža.

Zdravlje: Probavne smetnje.

HOROSKOP ZA SREDU, 3. AVGUST Problemi sa nadređenim za Lavove, Device će se razočarati u partnera, više novca za Vodolije

Foto; iStock-Getty-Images

 

Blizanci

Posao: Povoljan aspekt može vam doneti blagonaklonost i podršku neke uticajne osobe, pa prilikom zapošljavanja to može odigrati ključnu ulogu. S druge strane, ako radite na poslovima koja podrazumevaju projekte, možete imati problem sa krajnjim rokovima. Neophodna je savršena organizacija.

Ljubav: Slobodne Blizance očekuje ljubavna avantura sa osobom koju poznaju preko prijatelja. Početak novog ljubavnog poglavlja sa osobom u znaku Bika ili Strelca krije u sebi i neke zamke, jer se odnos može kasnije iskomplikovati.

Zdravlje:  Glavobolja, kao posledica visokog pritiska.

Rak

Posao: Nezaposlene Rakove očekuje povoljan period i dobijanje posla zahvaljujući podršci neke uticajne osobe iz njihovog profesionalnog kruga. Što se tiče finansija, situacija je sve povoljnija, ali vam se ne savetuje da ulazite u rizična ulaganja. Sprečite razvoj komplikovane situacije.

Ljubav: Rakovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz period naizmenično dobrih i napetih perioda, pa su moguće oscilacije i atmosfera puna oprečnih emocija u odnosu s partnerom, a najveći problem mogu biti spletke nekih osoba sa strane u vašu vezu.

Zdravlje: Odlično se osećate.

Lav

Posao: Probleme u ovom periodu možete imati u okviru neke saradnje sa nepouzdanim partnerima, a to se posebno odnosi na neke nove saradnike s kojima ranije niste poslovali. Trebalo bi da se čuvate prevare i dvostrukih igara u tom slučaju. Budite oprezni sa nadređenima, jer postoji mogućnost nesporazuma.

Ljubav: Lavovi koji su u vezi tokom ovog dana mogu imati razne nesuglasice i nesporazume s partnerom, a moguće su i ljubomorne scene. Lavovi koji su slobodni mogu da upoznaju privlačnu osobu u znaku Vodolije, Strelca ili Riba.

Zdravlje: Variranje pritiska.

HOROSKOP ZA SREDU, 3. AVGUST Problemi sa nadređenim za Lavove, Device će se razočarati u partnera, više novca za Vodolije

Foto; iStock-Getty-Images

 

Devica

Posao: Povoljan aspekt donosi vam podršku nadređenih, ali isto tako pojačava zakulisne radnje i spletke vaših rivala. Isto tako, moguće su promene u timu vaših rukovodilaca. To će vam doneti promene u opisu radne pozicije i dodeljivanje dodatnih odgovornosti.

Ljubav: Slobodne Device očekuje novo ljubavno poglavlje sa osobom koju mogu da upoznaju preko posla ili na kraćim putovanjima. Uprkos oprezu, ovog puta možete izgubiti kontrolu nad svojim emocijama, ali se pazite da se ne razočarate.

Zdravlje: Spazam mišića. Unosite više magnezijuma u organizam.

Vaga

Posao: Planetarni aspekti deluju upozoravajuće na vas što se tiče održavanja javnih govora i pokušaja vaših rivala da srozaju vašu reputaciju. Takođe možete imati problema što se tiče neke dokumentacije. Uspeh ćete postići posebno ako se bavite privatnim biznisom.

Ljubav: Slobodne Vage mogu da se nađu u iskušenju da se upuste u vezu sa osobom prema kojoj će osetiti neodoljivu privlačnost. Pa ipak, čuvajte se skandala, jer ta osoba može imati neke elemente prošlosti koje je sakrio od vas ili vam je neke stvari prećutao.

Zdravlje: Reumatske tegobe.

Škorpija

Posao: Oprez ukoliko želite da uđete u neku poslovnu saradnje sa nedovoljno poznatim saradnicima, jer postoji mogućnost prevare. S druge strane, ako se bavite trgovinom ili uvozom i izvozom, možete očekivati zastoj u isporuci. Na sreću, sve će to biti kratkotrajno. Finansije će se popraviti. 

Ljubav: Škorpije koje su u vezi očekuje povremena kriza poverenja, jer partner može da ispolji sumnju. Škorpije koje su slobodne mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko društvenih mreža ili se mogu nakon dužeg vremena pomiriti sa bivšom ljubavi.

Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Povoljan aspekt doneće vam mogućnost da započnete rad na dugoročnom projektu, a poseban uspeh vas očekuje u komunikacijama i građevini, kao i u industriji. To vam donosi podršku neke uticajne osobe ili nekog od vaših nadređenih. 

Ljubav: Dominantna tema može biti pomirenje sa bivšom ljubavi ili bolje definisanje odnosa sa jednom osobom s kojom ste u nekom nedefinisanom i komplikovanom odnosu. Nalazite se u dilemi da li da činite dalje ustupke, ali privlačnost između vas može biti isuviše jaka da biste odoleli.

Zdravlje: Anksioznost. Pojačajte ishranu, konsultujte se sa lekarom.

Jarac

Posao: Povoljan aspekt doneće vam priliku da ostvarite značajan korak napred u karijeri. Uspeh očekuje one Jarčeve koji se nalaze na rukovodećim pozicijama ili rade u industriji. Ako budete doneli ispravne odluke, očekuje vas unapređenje finansijske situacije na dugoročnom nivou.

Ljubav: Jarčevi koji su u vezi mogu da prolaze kroz nestabilan period. Uporno želite da sprovedete neke promene, ali ne znate kako da priđete problematičnoj situaciji. Odluka će zahtevati prilagođavanje i zajedničko rešavanje.

Zdravlje: Bolovi u kolenima. Uradite snimak zglobova.

HOROSKOP ZA SREDU, 3. AVGUST Problemi sa nadređenim za Lavove, Device će se razočarati u partnera, više novca za Vodolije

Foto; iStock-Getty-Images

 

Vodolija

Posao: Povoljan aspekt doneće vam poboljšanje finansijske situacije. Zahvaljujući dobrim odlukama maksimalno ćete povećati efikasnost i učinak, pa ćete biti pohvaljeni za rezultate. Oni koji sarađuju sa inostranstvom mogu da sklope ugovor. 

Ljubav: Slobodne Vodolije upoznaće osobu sličnih interesovanja i kroz druženje ubrzo mogu preći granicu prijateljstva. Taj odnos može prerasti u ozbiljnu ljubavnu vezu. Oboma će biti potrebno dosta slobode, ali ćete uspostaviti uzajamno razumevanje i sve će funkcionisati.

Zdravlje: Više se krećite, budite aktivniji.

Ribe

Posao: Vaše polje novca je prikazano kroz povremene zastoje u prilivu novca, ali to neće trajati dugo. Podrška nadređenih i njihove pohvale uliće vam dodatni entuzijazam. Ukoliko budete potpisivali neki ugovor, obratite pažnju na sve detalje.

Ljubav: Ribe koje su slobodne mogu da započnu vezu sa osobom koju su upoznale na nekom putovanju. S druge strane, moguća je veza na daljinu kroz poznanstvo preko društvenih mreža, ali to može da vam donese osećaj nezadovoljstva zbog nemogućnosti da se redovno viđate.

Zdravlje: Problem sa upalom desni. Potrebno je ispiranje usne duplje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading