HOROSKOP ZA 28. JUL Slobodne Vodolije upoznaće svoju srodnu dušu preko prijatelja, Škorpije će pokrenuti privatni biznis, Lavovi će imati problema sa glavoboljom
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Ključ uspeha u ovom periodu sastoji se u tome da izdržite pritisak kratkog roka za predaju projekta na kojem radite. Svaki trud će vam se višestruko isplatiti. Uspeh ćete postići zahvaljujući samouverenom nastupu prilikom pregovora s partnerima. Značajan finansijski dobitak.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom može da prolazi kroz kratkotrajan period razmirica. Neke stvari ste prećutali, pa ste zato postali sumnjivi. Međutim, konstruktivnim razgovorom sa partnerom uspešno ćete prevazići burnu raspravu.

Zdravlje: Promenite režim ishrane, unosite više vode.

Bik

Posao: Ako nastojite da započnete privatan biznis, vaše maštovite ideje za razvoj poslovanja naići će na dobar odziv uticajnih osoba koje će biti spremne da vam, ako treba, i finansijskim sredstvima pomognu da se osamostalite.

Ljubav: Uspešno ćete prevazići stari problem u komunikaciji sa partnerom. Ponekad imate osećaj kao da vas ne sluša šta pričate. U svakom slučaju, mnogo više kvalitetnog vremena provodićete zajedno uživajući u društvu. Slobodne Bikove očekuje strastvena ljubavna avantura.

Zdravlje: Vrtoglavica.

HOROSKOP ZA 28. JUL Slobodne Vodolije upoznaće svoju srodnu dušu preko prijatelja, Škorpije će pokrenuti privatni biznis, Lavovi će imati problema sa glavoboljom

Foto: Shutterstock

 

 

Blizanci

Posao: Ovaj period donosi vam rešenje problema na finansijskom planu, i to na duge staze. Uprkos vašem osećaju za poslovne poteze, situacije mogu da izmiču vašoj kontroli, i to pre svega zbog spoljnih faktora. Zato pripremite fleksibilan plan kako biste izašli na kraj sa situacijom.

Ljubav: Zanimljivi i tajanstveni ljubavni susreti, bilo da je reč o tome da ste odlučili da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna ili nečemu drugom, bićete misteriozni i zatvoreni za pitanja i najbližih prijatelja. Novo ljubavno poglavlje.

Zdravlje: Nervoza.

Rak

Posao: Nepovoljan aspekt može vam doneti problem u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, ali i sa klijentima. To se odnosi posebno na one Rakove u uslužnim delatnostima. Krupne odluke odložite za kasnije.

Ljubav: Možete se upoznati sa veoma zanimljivom osobom preko društvenih mreža. Susret će biti veoma romantičan i uzbudljiv. Pa ipak, budite realni u očekivanjima. Vaš problem je sklonost ka idealizaciji drugih osoba. Rakovi koji su u vezi prolaze kroz harmoničan period sa partnerom.

Zdravlje: Variranje pritiska, nađite uzrok takvom stanju.

Lav

Posao: Planete su naklonjene za one Lavove koji su u kreativnim zanimanjima i u prosveti, donose vam uspeh, ali i dodatna prilagođavanja. Pa ipak, ako se bavite trgovinom, trebalo bi da budete oprezni prilikom poslovnih pregovora da ne bi došlo do previda.

Ljubav: Slobodni Lavovi mogu da dožive strastvenu avanturu sa osobom koju upoznaju preko posla. Ovaj dan, planete vam pružaju podršku kroz prilike za flert i avanture. Zato je ključna reč ovog perioda više kvantitet nego kvalitet. Lavovi koji su u vezi prolaze kroz harmoničan period.

Zdravlje: Glavobolja.

Devica

Posao: Ovaj period obeležiće rivalski odnos nekih vaših kolega na poslu, ali i u okviru odnosa vašeg odnosa sa nadređenima može doći do razmirica. Najveći izazov sastojaće se u tome da savršeno prezentujete svoje stavove. U suprotnom, vrlo lako se može desiti da budete pogrešno shvaćeni.

Ljubav: Previše vremena provodite smišljajući kako da priđete osobi koja vam se dopada. Stoga je važno da to i primenite u praksi. U suprotnom, propustićete dobru priliku za početak sudbinske veze. Potrudite se da sa teorije pređete na praksu.

Zdravlje: Anksioznost.

Vaga

Posao: Vaša poslovna komunikacija može biti narušena zbog nekih ispada ili dvostruke igre vaših poslovnih saradnika. U ovom periodu, malo će vam teže poći za rukom da komunicirate lako, pa je neophodno da za bitne poslovne poteze sačekate drugo vreme.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz period vaših velikih oscilacija u raspoloženjima. Kao da se sve vreme smenjuju radost i tuga, da ste previše okrenuti uspomenama, tako da u poslednje vreme ne znate kuda vodi vaša veza. Situacija će se s vremenom stabilizovati.

Zdravlje: Oprez u saobraćaju.

Škorpija

Posao: Početak privatnog biznisa, koji će vrlo brzo unaprediti vaš finansijski plan. Što se tiče novca, budite obazrivi i potrudite se da se ne zadužujete previše jer bi vam to moglo kasnije stvoriti veliki problem. Ključ uspeha je u ispravnoj proceni situacije i saradnika.

Ljubav: Početak nove veze sa osobom je divno novo poglavlje, ali budite realni, ne idealizujte partnera.U suprotnom, vrlo brzo biste mogli da se razočarate i povučete u sebe.

Pojačana je vaša osetljivost i stara dilema da li ste učinili pravu stvar.

Zdravlje: Zubobolja.

Strelac

Posao: Sadašnja planetarna situacija odraziće se na vašu finansijsku situaciju u vidu proširenja saradnje sa poslovnim saradnikom iz inostranstva. Prvobitno dogovoreni uslovi mogu biti promenjeni, ali ćete u svemu proračunati da stvari idu vama u korist i ostvariti profit.

Ljubav: Nesuglasice između vas i partnera mogu proizlaziti iz njegov ljubomore, što vi smatrate krajnje uvredljivim. Situacija može biti puna velike tenzije, pa će biti neophodno da otvoreno razgovarate. Slobodne Strelčeve očekuje prilika za avanturu.

Zdravlje: Problem sa ekcemom.

Jarac

Posao: Budite realni u proceni poslovne situacije i u tom slučaju sve će biti u redu. Moguće su neke iznenađujuće prepreke u okviru vaše saradnje sa jednim poslovnim partnerom. Isto tako, do vas mogu dopreti neke spletke i nova saznanja o zakulisnim radnjama od strane jednog od vaših saradnika.

Ljubav: Slobodne Jarčeve očekuje povoljan period kada može da dođe do početka ljubavne veze sa osobom koja se u velikoj meri uklapa u njihove kriterijume. U svakom slučaju, to može biti osoba u kojoj će prepoznati svoju srodnu dušu.

Zdravlje: Više se odmarajte.

HOROSKOP ZA 28. JUL Slobodne Vodolije upoznaće svoju srodnu dušu preko prijatelja, Škorpije će pokrenuti privatni biznis, Lavovi će imati problema sa glavoboljom

Foto: Shutterstock

 

 

Vodolija

Posao: Vaša poslovna komunikacija sa kolegama i nadređenima će se poboljšati, a to će uticati na dalje vaše napredovanje u karijeri. Postoji neki kolega ko sve vreme gradi rivalski odnos sa vama i koji je spreman da podrije vašu reputaciju. Otkrićete nove informacije u vezi s tim.

Ljubav: Rešićete veliki problem na porodičnom planu. Osećate se neshvaćenima i povlačite se u svoj svet. Međutim, upravo zbog toga neophodno je da se više otvorite prema partneru. Slobodne Vodolije upoznaće konačno svoju srodnu dušu preko prijatelja.

Zdravlje: Više se krećite.

Ribe

Posao: Povoljan period da unapredite svoje finansije. To može da vam da dodatni entuzijazam, pa ćete odlučiti da posao razvijete još dalje. Problem s jednim kolegom ćete rešiti kompromisnim rešenjima i uz pomoć vašeg tima saradnika. Uspeh očekuje one koji zarađuju preko interneta.

Ljubav: Nalazite se u fazi kad kreće stabilizacija u odnosu s partnerom. Iza vas je kratkotrajan period nesuglasica, ali ćete vrlo brzo prevazići sve razlike u stavovima. Uskoro vas očekuje smirivanje. Ribe koje su slobodne uskoro će naći svoju srodnu dušu.

Zdravlje: Višak kilograma.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading