HOROSKOP ZA 27. JUL Škorpije očekuje veoma povoljan period za pokretanje privatnog biznisa, slobodni Strelčevi upoznaće srodnu dušu,Blizanci će imati problema sa padom imuniteta
Foto: privatna arhiva

Ovan

Posao: Očekujte da vam dan donose previranja u firmi gde radite. To najavljuje sukobe interesa među samim nadređenima. U svemu može biti i nekih skrivenih političkih uticaja. Situacija će zahtevati poseban diplomatski takt. Nikako ne izlećite sa nekim svojim predlozima.

Ljubav: Očekuje vas novo poznanstvo sa veoma atraktivnom osobom , i to preko prijatelja. Ta vas osoba može oboriti s nogu svojim kvalitetima. Ovnovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz kratkotrajnu turbulentnu fazu, ali će to ubrzo prevazići.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Bik

Posao: Nepovoljni aspekti na vas će se odraziti kroz problem u saradnji sa inostranstvom. To se može odnositi i na odlaganje nekih poslovnih putovanja ili tokom samog puta možete naići na nepredviđene prepreke.

Ljubav: Ovaj period vas postavlja pred nove izazove, ovog puta u vidu izlazaka sa neodoljivo privlačnom osobom u znaku Škorpije ili Device. To može da bude veoma strastvena ljubavna avantura, ali kratkotrajna. Bikovi koji su u vezi ulaze u harmoničan period.

Zdravlje: Osetljivost grla. Izbegavajte hladne, gazirane napitke.

HOROSKOP ZA 27. JUL Škorpije očekuje veoma povoljan period za pokretanje privatnog biznisa, slobodni Strelčevi upoznaće srodnu dušu,Blizanci će imati problema sa padom imuniteta

Foto: privatna arhiva

 

 

Blizanci

Posao: Neophodno je da osmislite rezervni plan, jer možete naići na prepreku ili zastoj u okviru vašeg platnog prometa. Sva pitanja vrteće se oko novca. Uspešno ćete prevazići taj problem uz pomoć jedne uticajne osobe. Ako tražite posao, sjajna poslovna ponuda vas očekuje u okviru menadžerskih pozicija.

Ljubav: Ozbiljno razmišljate o tome kuda vodi vaša veza s partnerom, pa ćete iz tih razloga sami inicirati veoma ozbiljan razgovor na tu temu. Slobodni Blizanci mogu uskoro da pronađu svoju srodnu dušu u krugu prijatelja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Višestruki negativan aspekt ukazuje na velika previranja u poretku vaših dosadašnjih poslovnih kontakata. Očekuje vas radikalan zaokret, pa neku staru saradnju možete prekinuti, a neku započeti.

Ljubav: Slobodni Rakovi mogu da sretnu svoju srodnu dušu preko prijatelja. Rakovi koji su u braku ili u vezi prolaze kroz period dubokog preispitivanja svoje veze s partnerom, pa sve mogu rešavati u stilu "ili-ili". Ako između vas nema emocija, moguć je raskid. Svakako je neophodan smiren razgovor, možda pronađete rešenje za postojeće probleme.

Zdravlje: Probavne smetnje.

Lav

Posao: Nepovoljni aspekti doneće konflikt interesa Lavovima. Poslovna atmosfera može biti puna tenzija, dok u isti mah osećate u vazduhu neki preokret nakon direktnog suočavanja vaših nadređenih. Otkrićete šta se dešavalo iza kulisa. Pokušajte da se uzdržite od bilo kakvih komentara.

Ljubav: Ovaj period je veoma romantičan, jer vam donosi brojne prilike da upoznate privlačnu osobu sa kojom možete da ostvarite ozbiljnu vezu. Lavovi koji su u vezi ulaze u period kada mogu da isprave neku nepravdu u odnosu s partnerom.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Devica

Posao: Veliki napredak u karijeri očekuje one Device koje se bave kreativnim zanimanjem. Pa ipak, one koji rade u većim preduzećima očekuje preokret u odnosima s nekim kolegama, jer će otkriti da neko već dugo gradi rivalski odnos s njima.

Ljubav: Danas ćete prevazići spornu situaciju u okviru vašeg odnosa sa partnerom ili u vašem odnosu sa ukućanima. Raspletu će, međutim, prethoditi, burna rasprava i ljubomorne scene. Slobodne Device upoznaće veoma privlačnu osobu na nekom putovanju. Moguć je početak nove ljubavne veze.

Zdravlje: Nervoza,napeti ste bez vidnog razloga.

Vaga

Posao: Nalazite se na raskrsnici, jer želite nešto suštinski da promenite u karijeri, tako da ćete ovaj period iskoristiti za detaljnu analizu svih prednosti i mana potencijalnog novog posla. Očekuje vas dosta naporan razgovor za posao, ali će vam poći za rukom da ostavite sjajan utisak na sagovornike.

Ljubav: Nesuglasice s partnerom ili sa ukućanima mogu vas potpuno izbaciti iz takta. Želite da nešto bitno promenite, ali će rešenje tog problema zavisiti i od drugih. Slobodne Vage očekuje poznanstvo sa privlačnom osobom u znaku Lava.

Zdravlje: Obratite pažnju na urogenitalni sistem.

Škorpija

Posao: Veoma povoljan period da pokrenete privatan biznis, i to s nekim prijateljima. Škorpije će uspeti da započnu nešto sasvim novo, a naći će se tu i uticajne osobe da im pomognu na sveobuhvatan način, uključujući i fond za početak posla. Poseban uspeh očekuje Škorpije koje se bave uslužnim delatnostima.D

Ljubav: Slobodne Škorpije su u situaciji da obnove vezu sa osobom koja im je mnogo značila u prošlosti. Postoje s tim u vezi neki strahovi da se scenario ne ponovi. Škorpije koje su u vezi trebalo bi da se pripaze ljubomore.

Zdravlje: Problemi sa sluhom.

Strelac

Posao: Ovaj dan donosi vam poteškoće u trgovini ili saradnji sa inostranstvom. Morate razraditi rezervni plan da biste uspeli da prebrodite odlaganje početka posla, ali i putovanja. Poseban uspeh za kreativce.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom može da prolazi kroz jednu krizu poverenja. Ulovili ste partnera u nedoslednim izjavama, i to u vama budi sumnju. Neophodno je da o svemu otvoreno porazgovarate. Slobodni Strelčevi imaće mnogo prilika da upoznaju svoju srodnu dušu.

Zdravlje: Odlično se osećate. Vaš pozitivizam deluje vrlo zarazno na okolinu.

Jarac

Posao: Iznenadna saznanja doprineće tome da napravite jednu čistku među saradnicima, a u vašem odnosu s nadređenima može da se pojavi dosta negativne energije. Kao da se odvija konflikt među samim nadređenima, usled čega slede velike promene.

Ljubav: Jarčevi koji su nezadovoljni u vezi i koji već dugo prećutkuju neku nepravdu, pod uticajem ovih aspekata mogu da donesu radikalnu odluku. Zahvaljujući otvorenom razgovoru sa partnerom, moći će da odrede da li će doći do raskida veze.

Zdravlje: Kako ste u prethodnom periodu bili prilično neaktivni, sada imate priliku da nešto promenite.

HOROSKOP ZA 27. JUL Škorpije očekuje veoma povoljan period za pokretanje privatnog biznisa, slobodni Strelčevi upoznaće srodnu dušu,Blizanci će imati problema sa padom imuniteta

Foto; iStock-Getty-Images

 

 

Vodolija

Posao: Oko vas se stvara veo tajanstvenosti, ali i nekih zakulisnih radnji na poslu. Nemate uvid u celu istinu, ali naslućujete da uskoro slede velike promene. Dobar trenutak da plasirate svoje originalne ideje. Ali, nemojte o tome govoriti sa svojim najbližim saradnicima.

Ljubav: Nalazite se pred izazovom prvog sastanka sa osobom koju poznajete preko društvenih mreža. Pa ipak, budite oprezni u svojim očekivanjima kako ne bi došlo do razočaranja. Vodolije u vezi očekuju nesuglasice, koje će sa lakoćom prevazići otvorenim razgovorom.

Zdravlje: Nervoza.

Ribe

Posao: Sadašnja situacija na vas će se odraziti promenom u nekim ranijim dogovorima o saradnji sa poslovnim partnerima. Poseban oprez ispoljite u saradnji sa inostranstvom, jer su moguće promene uslova ili prepreke na putovanju. Ne donosite ishitrene odluke.

Ljubav: Slobodne Ribe očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom na putovanjima ili u nekoj instituciji. Ta osoba može biti veoma ekscentrična i neobična. Ribe koje su u vezi prolaze kroz krizu poverenja u odnosu s partnerom.

Zdravlje: Smanjite unos alkoholnih pića, kao i broj cigareta.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading