HOROSKOP ZA 24. JUL Vage će imati problema na poslu sa nadređenim, Lavovi će upoznato osobu koja će im se dopasti na prvi pogled, Ribe počnite sa rekreacijom
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Povoljni aspekti mogu da stvore jednu vrstu posebno pozitivne energije u okviru vašeg poslovanja. Razvoj poslovanja teći će glatko, a dogovori će biti uspešni.

Ljubav: Ovaj vikend obeležiće susreti s novom osobom za Ovnove koji su slobodni. Ovnovi koji se nalaze u vezi mogu imati s vremena na vreme ljubomorne scene. Moguće je kratko putovanje u dvoje.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Bik

Posao: Izazov se sastoji u tome da se organizujete bolje i nastavite saradnju tamo gde ste ranije stali. Pazite da neko od saradnika ne napravi previd ili uradi nešto bez vašeg znanja što dovodi do značajnog gubitka.

Ljubav: Potrudite se da ništa ne skrivate od svog partnera. U suprotnom slučaju, to može trajno da naruši vaše poverenje. Slobodnim predstoji tajna veza.

Zdravlje: Reumatske tegobe.

Blizanci

Posao: Vaše polje finansija ukazuje na to da širite posao, posebno u okviru saradnje sa stranim kompanijama. Budite oprezni sa nekim kolegama koji grade rivalski odnos s vama.

Ljubav: U ovom periodu možete sprovesti u delo zajednički poduhvat s partnerom, bilo da je reč o putovanju ili renoviranju stambenog prostora. Slobodne Blizance očekuje avantura sa jednim Lavom.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Problem danas može da iskrsne sa pomeranjem nekih rokova za predaju projekta ili završetak radnog zadatka u okviru vašeg poslovanja.

Ljubav: Negativan komentar s vaše strane na račun partnerove prezauzetosti poslom može da uzrokuje čitav niz njegovih negativnih komentara na račun vašeg ponašanja, tako da je moguća svađa.

Zdravlje: Obratite pažnju na saobraćaj.

HOROSKOP ZA 24. JUL Vage će imati problema na poslu sa nadređenim, Lavovi će upoznato osobu koja će im se dopasti na prvi pogled, Ribe počnite sa rekreacijom

Foto: Shutterstock

 

 

Lav

Posao: Aspekti u polju tajni, donosi vam okolnosti da delujete iz potaje. Nastojite da sakrijete svoje poslovne planove od konkurencije. Glavnu poteškoću predstavljaju sumnjivi saradnici koji vam deluju kao dvostruki igrači.

Ljubav: Pred vama se otvara lep period kada ćete mnogo više izlaziti, pa na taj način i sresti osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Devica

Posao: Povoljan aspekt koji boravi u vašem polju poslovanja, upućuje na to da je neophodno da preduzmete ključne korake i započnete da radite nešto samostalno. Čuvajte se osoba koje su spremne na manipulacije.

Ljubav: Slobodne Device trebalo bi da budu realne u proceni osobe koju su nedavno upoznale da se ste kasnije ne bi razočarale.

Zdravlje: Zadržavanje vode u organizmu.

Vaga

Posao: Imate problem sa jednim od nadređenih. Koliko god vi radite i trudite se, kao da niko ne ističe vaše zasluge. Neophodno je da se izborite protiv nepravde i da ne budete defanzivni.

Ljubav: Ovo je period koji može da bude turbulentan u odnosu sa partnerom, i to iz jednog razloga. Ljubomorne scene i partnerova nesigurnost predstavljaju nešto što vas opterećuje.

Zdravlje: Pijte više tečnosti.

Škorpija

Posao: Vaše polje poslovanja i privatnog biznisa, doneće vam priliv pozitivne energije da započnete nešto novo i da se osamostalite.

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu da se zaljube u osobu koju upoznaju preko posla ili preko društvenih mreža. Škorpije koje su u vezi trebalo bi da se čuvaju nesporazuma.

Zdravlje: Problem sa urogenitalnim sistemom.

Strelac

Posao: Sada imate jedinstvenu priliku da drastično popravite svoje finansijsko stanje. Pa ipak, ne savetuje vam se da preduzmete neki rizičan potez već da igrate na sigurno.

Ljubav: Slobodne očekuje poznanstvo sa atraktivnom osobom, ali bi trebalo da zadrže realniji pristup da se ne bi posle razočarali. Strelčeve koji su u vezi, odnos sve više dobija na kvalitetu.

Zdravlje: Puni ste energije.

Jarac

Posao: Glavni izazov je da prevaziđete poteškoće u vanrednom spletu okolnosti. Problematični međuljudski odnosi mogu pogoršati situaciju i aktivirati negativnu radnu atmosferu.

Ljubav: Ovaj vikend vam donosi pojačanu psihičku osetljivost i promenljivost raspoloženja. Danas možete burno reagovati na negativan komentar partnera, što se može pretvoriti u raspravu.

Zdravlje: Reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Pripremate spektar vaših originalnih poslovnih ideja kojima ćete zablistati na tržištu. Pa ipak, pripazite da vaša poslovna tajna ne procuri do konkurencije.

Ljubav: Dopada vam se osoba koja vas u isti mah fascinira, ali s kojom niste spremni da se obavežete. Bolje je da sačekate da vam vreme pokaže kakva je osoba u pitanju da se ne biste kasnije razočarali.

Zdravlje: Više se krećite.

Ribe

Posao: U ovom periodu možete da postignete odlične rezultate ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem ili radite u okviru medicine.

Ljubav: Ribe koje su u vezi mogu se osećati neshvaćenim od strane partnera. Tu može biti reči o kratkotrajnoj krizi poverenja u odnosu s partnerom.

Slobodne Ribe očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Jarca.

Zdravlje: Počnite s rekreacijom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading