ČUVENI RUSKI ASTROLOG PAVEL GLOBA UPOZORIO: Naredna nedelja će biti kritična za 3 znaka, očekuju ih velike tegobe
Foto: Pixabay

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa kaže da će naredna nedelja biti presudna za nekoliko znakova Zodijaka. Očekuju ih važne odluke i velike tegobe u ovom periodu.

Ovan

Ovan mora da nauči da se sačuva od negativnih ljudi, razgovori s njima posebno će im teško pasti u ovom periodu, pa je najbolje da ih se klone. Naredna četiri dana takođe donose probleme na polju ljubavi. Nije vreme za romanse i izlaske. Ni na poslu ne bi trebalo da očekuju uspeh, a većina Ovnova će morati da se usredsredi na ispravljanje svojih grešaka.

Devica

Vreme je da se Device oslobode svih nepotrebnih stvari. Tačnije, ne materijalnih stvari, već negativnih razmišljanja i toksičnih ljudi. Ovaj period je posebno osetljiv i nikako se ne preporučuje da se opuste na poslu - što više uspeju da urade u narednim danima to će im se višestruko isplatiti u skorijoj budućnosti. U protivnom, ne piše im se dobro.

Vage

Vage posebno da pripaze na komunikaciju s drugim ljudima u narednim danima. Ni slučajno ne bi trebalo da reaguju previše oštro na neke neprijatnosti, jer će ih problemi vrlo brzo iscrpeti i ostaviti bez energije. Ne preporučuje se da započinju neke nove projekte na poslu, doživeće veliki neuspeh. Oni koji su u potrazi za ljubavlju, bolje da odustanu i fokusiraju se na nešto drugo. Zauzetim Vagama slede nesporazumi i svađe sa partnerom.

Komentari (0)

Loading