"OSEĆAM VRTOGLAVICE I MUČNINE" Miljana Kulić otkrila da ima iste simptome kao kad je bila trudna sa Željkom, pa se dotakla ljubavnog trougla
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić bila je naredna sagovornica voditelja Marka Đedovića u Šiša baru, koja je ovom prilikom progovorila o odnosu sa Zolom, otkrila da postoji mogućnost da je ostala u drugom stanju, pa se osvrnula i na odnos Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Kako teče snimanje filma - pitao je voditelj.

-Scene su ubitačne, ne zna se koja je od koje jača, biće film koji će ostaviti trag za pamćenje - rekla je Miljana.

-Malo pre si mi rekla da postoji mogućnost da si trudna - pitao je Đedović.

-Mama je od mene i Zole napravila debile. Nisam htela da se raspravljam sa njom, ali je ona za veče novinara napravila ženu koju želi da se ubije i Lazara koji želi da me ubije. Tromb mi nije u portnoj veni, otišao je u zid, rekli su mi lekari da to ne postoji više...Doktor mi je rekao da ne bi naškodila ni sebi ni detetu, onda je mama odmah ispod stola počela, pa je on počeo da priča: "Trebala bi da sačekaš, u principu...". Ona upoređuje mene i Zolu sa Markom i Divnom DNK, mislim, svaka čast njima, ali...To me je mnogo pogodilo, pogotovo Zolu. Non stop imam vrtoglavice, treba da dobijem, noću mi se suše usta, čim pojedem nešto, odmah mi ne odgovara. Primećujem iste simptome kao sa Željkom - rekla je Miljana.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Šta misliš o ovom ljubavnom trouglu - pitao je Đedović.

-Veruj mi da sam još uvek, skeptična sam jer se iz dana u dan dešava nešto novo. Postoje razne teorije zavere. Možda se čovek zaljubio, ali ja ne vidim Zvezdanovu ljubav ka Anđeli, pa ni sa njene. Mislim da se drći te priče, da je sve stavila na kocku zarad te ljubavi, a sada će se držati te priče da je uradila zato što ga voli. Vidim da je pogađaju sitnice. A onda je delovao da je razočaran što Anđela nije trudna, a onda posle toga do 11 oni pričaju. Teorija uvek ima. Ja se poistovećujem sa Anom, žao mi je. Mislim da se oseća kao svaka žena koja je život dala za nekog - rekla je Miljana.

-Šta se dešava sa Bebicom - pitao je Đedović.

-Dešava se isto kao i uvek. Leži malo pre na krevetu i priča kao Maji nešto, kako bi uhvatio na patetiku. Zna kakva sam, a ja iz poštovanja prema Zoli neću da to uradim, pa i njemu. On me ne zanima, više nije deo mog života, odlučila sam se za Zolu - rekla je Kulićeva.

ALEKSANDRA ZAJECALA NA SAV GLAS I NAPRAVILA LOM Nije mogla da veruje šta su joj Zadrugari uradili, DOBILA NERVNI SLOM (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading