NUDILI JOJ DA ZA SAT VREMENA ZARADI 10.000 EVRA Stanija otkrila o kakvoj ponudi je reč i da li je prihvatila!
Foto: Youtube/Printscreen

Starleta Stanija Dobrojević nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga5" ne prestaje da šokira. Ona je sada otkrila da je odbila angažman života, ali je progovorila i o trenutnim dešavanjima u Beloj kući.

- Čim sam izašla iz Zadruge, dobila sam ponudu od mog muzičkog tima za privatni nastup, 10.000 evra za samo sat vremena, da se pojavim i otpevam pesme na plejbek. Bila sam u šoku, ali i poprilično skeptična što se te ponude tiče. Odbila sam taj nastup, ali smo se dogovorili da napravimo još jedan krug po našim diskotekama - objasnila je Stanija i objasnila zašto se pojavila u Zadruzi.

NUDILI JOJ DA ZA SAT VREMENA ZARADI 10.000 EVRA Stanija otkrila o kakvoj ponudi je reč i da li je prihvatila!

Foto: Printscreen/instagram

 

- U Zadrugu sam ušla kao specijalni gost, rijaliti zvezda koja ima svoj status i ime. Moj zadatak je bio da svojim prisustvom utičem na ponašanje devojaka kako da se istaknu, sređuju, da zavrte priču. I uspela sam - počela je priču Stanija, pa dodala:

- Najveći uticaj sam imala na Dalilu koja je odlučila da po svaku cenu postane bitna, mada na pogrešan način. Toliko se zavrtela njena priča da u ovom trenutku nema potrebe da se vraćam u Zadrugu.

BONUS VIDEO: 

CAR ĆE ODMAH OSTAVITI DALILU Ona stiže sutra u Zadrugu, Filipu će se slošiti kada je bude video!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading