SKINULA SE ĆERKA BRANISLAVA LEČIĆA! Zanosna Ana pokazala obline i napravila opštu pometnju, u ovakvom izdanju je nikada niste videli!
Printscreen

Glumicu Anu Lečić definitivno nismo nikada videli u ovakvom izdanju, a sada je napravila opštu pometnju najnovijim potezom.

Naime, mlada glumica je objavila na svom Instagramu set provokativnih fotografija, skinula se u brushalter i zapalila maštu brojnim pratiocima.

Zvezdu filma "Dara iz Jasenovca" prvi put smo imali priliku da vidimo u ovom izdanju. Njene provokativne fotke naišle su na sjajne reakcije, pa je za kratko vreme prikupila veliki broj lajkova, ali i komentara.

Podsetimo, Ana je nedavno isticala da nema problem da se skine za dobru ulogu.

- Stidljiva sam, ali pred roditeljima, prijateljima i bliskim ljudima nemam taj problem. Ako neka naredna uloga od mene bude zahtevala da se skinem, neću imati tremu. Pričala sam o tome sa kolegama, rekle su mi da je to deo posla. Zašto se ne bih razgolitila? Već su me zvali da glumim u jednom filmu, ali ne smem da otkrivam detalje. Biće prikazan dogodine - rekla je nedavno mlada glumica.

TEODORA PAZARILA STAN U BEOGRADU! Pevačica iskeširala nekretninu u prestonici, oglasila se i pohvalila: Konačno će na mojim vratima biti Džehverović!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading