SKANDAL! Petar Božović pijan napao novinare, glumac psovao i vikao: Šta vas boli ku*ac šta pijem i kako sam? (VIDEO)
Foto: ATA Images

Promocija spota za novu pesmu pod nazivom „Vino“ Tropiko benda pala је u senku zbog pijanstva i skandaloznog ponašanja Petra Božovića koji je kao specijalni gost bio učesnik u ovom projektu. Glumac u video ostvarenju oživljava lik boema, recituje stihove Velimira Rajića „Na dan njenog venčanja“ i s obzirom na to sasvim je bio logično što je prisustvovao ovom događaju, najavljen kao velika glumačka zvezda.

Kako se ne pojavljuje često u medijima, posebno ne povodom ovakvih saradnji, interesovanje novinara za intervju sa njim je bilo i više nego opravdano.

- Šta te briga kako sam? Ko si ti? Izbacite ovu novinarku?! Ajde skini mi se s ku*ca! - bio je odgovor glumačke zvezde i predstavnika kulturne elite Srbije.

Kako je celo veče cirkao rakiju, iako je pesma u kojoj je učestvovao o piću bogova, jednom od novinara bilo je interesantno što je u oficijelnom delu govorio da je u vinu istina, a ne pije ga. Na pitanje koje od ta dva pića više voli, dobio je neočekivani odgovor.

- Šta te boli ku*ac?! - uz besno odmahivanje rukama, koje je značilo i prekid pokušaja intervjua sa njim.

Ovim pre svega nevaspitanim ponašanjem sa uličnim i džukačkim rečnikom prema medijskim radnicima, uz preplitanje jezikom, Petar Božović je obrukao sebe, celu svoju branšu, ali najviše momke Tropiko benda koji su mu ukazali veliku čast i poštovanje što su ga izabrali kao učesnika u svom projektu.

Glumac je trebalo da celo veče oboji boemštinom, anegdotama i podigne pesmu na viši nivo, a on je svojim ponašanjem srozao ceo događaj na rijaliti raspravu, što članovi benda nisu zaslužili.

Poznat kao prek čovek 

Glumac Petar Božović poznat je kao prek čovek sa teškim karakterom, ali to svakako ne opravdava ovakvo njegovo ponašanje. Glumci u Srbiji konstantno podsećaju da bi njihovi intervjui trebalo da budu plaćeni. Mi se slažemo da bi bilo divno da imaju holivudski tretman, ali ipak ne bismo da honorarom plaćamo one koji će da nas psuju i vređaju.

Pogledajte OVDE Dragana Bjelogrlića, uhvaćen u restoranu, evo šta je radio.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Goran

18.06.2021 07:34

Ma šta obrukao, čovek je apsolutno u pravu.