DOK ESTRADA KUKA ZBOG 60 EVRA! Ceca Bojković ne nosi masku, al’ zato fura „guči“, glumica uhvaćena u opuštenom izdanju na ulicama Beograda! (FOTO)
Alo!

Čini se da glumici Svetlani Ceci Bojković život konačno prija, posebno imajući u vidu zdravstvenu dramu pre dva meseca

Nakon uspešnog oporavka od koronavirusa, tokom februara ove godine, zbog čega je bila i hospitalizovana u KBC „Dragiša Mišović“, ona se sada vratila normalnom životu, pa se trudi da dane ispuni dugim šetnjama i hedonističkim navikama.

Pored toga što glumačku divu možemo da gledamo na televiziji u seriji „Tri muškarca i tetka“, možemo je sresti i na ulicama glavnog grada.

U prilog tome govore i fotografije koje je paparaco Alo! uslikao u centru Beograda. Proslavljena glumica je sa svojim suprugom Slavkom Kruljevićem uslikana u Nušićevoj ulici u poslastičarnici u koju, po rečima zaposlenih, često dolazi na kafu i omiljene kolače.

Alo!

 

 

Bez obzira na to što je na svojoj koži osetila udarce virusa koji više od godinu dana hara svetom, izgleda da se Ceca više ne plaši korone.

Dok je njen suprug spustio masku na bradu, ona je u kafi uživala sasvim opušteno, i to bez maske koja je još uvek obavezna kada su epidemiološke mere u pitanju.

Naime, umesto zaštitne maske, glumica je odlučila da na svoje lice stavi „Gučijeve“ naočare za sunce.

Alo!

 

 

Bojković: Nikom nisam govorila da sam bolesna

Ceca Bojković početkom godine završila je u bolnici zbog koronavirusa, a tada je otkrila da joj je najteže bilo to što nije viđala supruga Slavka i ćerku Katarinu. Ceca je ispričala da nije želela da javno govori o svojoj bolesti i da joj je najteže palo što dugo nije videla svoje najbliže.

- Nisam čak ni prijateljima pričala, dok sam bila kod kuće. Međutim, to ipak procuri, posle to nisam pratila jer sam bila u bolnici. Nisam ni moje viđala, ni ćerku ni muža, oni mi samo donesu ono što mi treba - rekla je ona.

  Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading