NEĆE NI DA ČUJE Anastasija ne želi da joj Ceca finansira rođendansku proslavu, evo ko će sve platiti, a samo jedan detalj košta papreno
Printscreen

Anastasija Ražnatović proslaviće večeras 24. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a na žurku su pozvane njene kolege, porodica, prijatelji, kao i dečko Nemanja Gudelj koji je specijalno za ovu priliku došao iz Španije. Za veliki događaj pevačica je dala pozamašnu svotu novca, oko deset hiljada evra.

Naime, naslednica Cece Ražnatović nedavno je počela da nastupa, a kako je pokrenula i svoj biznis i otvorila kozmetički salon, novca joj ne manjka. Zbog toga je odlučila da sama finansira rođendan, ali i da sama sve organizuje, počevši od dekoracije, do izbora hrane, pića, torte i drugih detalja.

NEĆE NI DA ČUJE Anastasija ne želi da joj Ceca finansira rođendansku proslavu, evo ko će sve platiti, a samo jedan detalj košta papreno

Printscreen

 

Kako izvor blizak pevačici kaže, na trpezi će se naći sve i svašta, počev od raznih vrsta mesa, testenina, salati, pita, kao i slatki sto sa kolačima i osvežavajućim dezertima. Samo za ovu stavku dala je oko dve hiljade evra. Nešto više, oko tri hiljade evra, koštaće je piće. Služiće se sokovi, ceđeno voće, razni alkoholni napici, kokteli, ali i skupocena vina i šampanjci.

I torta će biti na nekoliko nivoa i košta približno 300 evra, a tu su i muzičari, odnosno bend koji će pevati, za koji je iskeširala približno dve hiljade, zatim najam lokala, dekoracija, vatromet... Ona se potrudila da iznenadi i svoje goste, pa će svako od njih dobiti simboličan poklon. Suma sumarum, žurka će je koštati približno deset hiljada evra.

NEĆE NI DA ČUJE Anastasija ne želi da joj Ceca finansira rođendansku proslavu, evo ko će sve platiti, a samo jedan detalj košta papreno

ATA Images

 

Iako se Ceca ponudila da plati ćerki žurku, Anastasija to nije želela, već je odlučila da sama finansira.

- Anastasija je jako uzbuđena, već desetak dana se bavi organizacijom kako bi te večeri sve besprekorno funkcionisalo. Učestvovala je u svim segmentima, od izbora muzike do dekoracije, ali i torte - rekao je izvor i dodao da će i Nemanja doći na rođendan.

Podsetimo, Nemanja Gudelj je sinoć i zvanično upoznao kompletnu porodicu Ražnatović, a Ceca je njegovu porodicu sa njim na čelu, ugostila u vili u Ljutice Bogdana na Dedinju, objavili su i video čestitavši Taši rođendan, a komentari su samo pljuštali.

RAŽNATOVIĆI UPOZNALI BUDUĆEG ZETA Nemanja Gudelj doveo celu porodicu u Cecinu vilu na Dedinju, snimak oduševio sve, a tu je i ona

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Majat

25.05.2022 11:57

Ova devojka je koliko juče raskinula sa dečkom sa kojim je živela, kupovala stan i planirala brak. A već danas drugog dovodi i upoznaje sa majkom i njegove roditelje. Ne znam, različiti ljudi posmatraju različito veze ali tako iz jedne veze u drugu bez ikakvih predaha između. Ja tako stvarno ne bih mogla.