Miljana Kulić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo ilustracija

Rijaliti zvezda Miljana Kulić, jedna od najpoznatnijih rijaliti učesnica, nekada je živela skromno u trošnoj kući zarasloj korovom.

Na aplikaciji "google earth" mogu se videti fotografije Miljanine kuće od pre nekoliko godina, kada još uvek nije bila renovirana novcem iz rijalitija.

Međutim, učešćem u nekoliko sezona rijalitija "Zadruga", Miljana je zaradila novac kako bi renovirala kuću i sada njene komšije u Nišu mogu da im pozavide.

Miljana Kulić

Printscreen

 

- Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedeljnom nivou je 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stambeno reši. Od ovog novca što zaradi napokon će Željku uzeti stan - izjavila je jednom prilikom Marija i otkrila koliki je Miljani bio zapravo honorar.

Miljana Kulić

Printscreen

 

Većina se pita odakle Miljani i njen majci ovoliko novca, s obzirom na to da je Miljana nedeljno u "Zadruzi" imala honorar od 3.500 evra i da za jednu Instagram reklamu uzima između 500 i 1000 evra, što je i sama potvrdila, onda ne čudi da Kulići mogu da troše novac na sve strane kupujući nekretnine i automobile.

Miljana Kulić

Printscreen

 

Pored svih nekretnina i atuomobila, Kulići su odlučili da ipak jedan deo novca potroše i na obrazovanje ćerke Ane koja planira da studira u Americi.

- Moja lepa, pametna, poslušna, završila srednju školu sa prosekom 5,0. Tri maturska položena peticama, vozački ispit, oborila tri državna rekorda u "Power liftingu". Spremna za studije u Americi. Puno sreće i uspeha u daljem životu! - napisala je Kulićeva.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading