Elita
Foto: Printscreen/Printscreen

Na televiziji Pink danas je izšlo važno obaveštenje koje se tiče rijalitija "Elita". Naime, danas će takmičari imati priliku da vide uživo svoje najmilije članove porodice jer će od tri popodne biti organizovane posete. 

Već je poznato da pred praznike u rijaliti stižu pokloni, poruke i čestitike njihovoj porodica, prijatelja i ljudi koji ih podržavaju, zbog čega se posebno obraduju. Međutim, iako je ovo jako lep događaj jer takmičari nakon nekoliko meseci imaju priliku da vide svoje najbliže, ipak određeni stanari Bele kuće jako strahuju od onoga što će čuti i da li će ih porodica kritikovati zbog postupaka koji su napravili. 

Oni su juče tokom dana i noći imali priliku da vide čestitike koje su im najbliži snimili, koje su izvazvale kako suze radosnice, tako i tugu i histeriju.

Poznato je da ovaki događaji uvek promene tok rijalitija, a kako se neki potrude da se poprave na bolje i prestanu da rade neke stvari koje su do tad praktikovali, neki dobiju vetar u leđa, pa se dodatno aktiviraju u rijalitiju. Zbog raznih sukoba koji se dešavaju i raskida, sigurno će biti neprijatnih susreta između takmičara i porodica, pa ne bi bilo čudno da dođe i do neke svađe. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading