Maja Marinković
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Tokom jučerašnjeg dana takmičarima "Elite" puštale su se novogodišnje čestitke porodica.

Za Maju Marinković stigla je čestitka od njenog oca Radomira Marinković Takija.

Taki je svima čestitao Novu godinu, a Maja je pokazala koliko ga voli i nije skidala osmeh sa lica.

- Jako sam nervozna jer nisam videla Lea, hoću da znam šta je sa njim. hvala tati, on zna da ga ja volim najviše na svetu ali ne znam kako će se situacija odvijati jer ne znam šta mi je sa psom. Odakle ideja da se meni šalje čestitka bez Lea, ništa me ne zanima. Oni me vrlo dobro znaju - rekla je Maja.

Maja je nastavila da histeriše po Beloj kući jer nije videla svog psa, a Slađa je sve vreme pokušavala da je uteši.

- Ne mogu da razmišljam pozitivno, da li je on svestan mog stanja, da li je on normalan čovek. Napravio mi je haos, kako nema ni malo razmišljanja, nije mi dobro, šta da radim ja sad. Da li vidiš šta si mi uradio. Šta da radim ja sad? - urlala je Maja.

Podsetimo, Maja Marinković, koja trenutno boravi u "Eliti 7", u novogodišnjem intervjuu odgovorila je na nekoliko pitanja i otkrila koliko je platila silikonsku zadnjicu na koju je ponosna, ali i kakve planove ima za budućnost.

- Niko nije kao ona, a nas dve u paketu jače smo od cele kuće. Volim je zato što nije sujetna, pomaže mi nesebično savetima i uvek je tu za mene. Volimo se i nismo ljubomorne jedna na drugu - kaže Marinkovićeva o Staniji i otkriva na čemu zavidi drugarici:

- Na guzi! Njena je prirodna, a moja veštačka, platila sam je 5.000 evra!

Marinkovićeva, koja je poznata po čestim estetskim korekcijama, tvrdi da će u 2024. godini uraditi još neku:

- Ko zna šta će mi pasti na pamet dok se "Elita" ne završi, ali ću sigurno ponovo otići "pod nož" - ističe zvezda popularnog rijalitija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading