PRAVDA SE KAKO ZNA I UME! Lizo se oglasila nakon što su je igračice tužile zbog seksualnog uznemiravanja
EPA

Nakon što su je plesačice Arijana Dejvis, Kristal Vilijams i Noel Rodrigez tužile za seksualno uznemiravanje, Lizzo se oglasila zvaničnim saoštenjem na Instagramu.

Saopštenje prenosimo u nastavku teksta, u celosti.

"Ovih nekoliko dana bili su neverovatno teški i izuzetno razočaravajući. Moja radna etika, moral i poštovanje su dovedeni u pitanje. Moj lik je kritikovan. Obično odlučim da ne odgovaram na lažne optužbe, ali ove su previše nečuvene da im se ne bi posvetila pažnja. Ove senzacionalističke priče dolaze od bivših zaposlenih koje su već javno priznale da im je rečeno da je njihovo ponašanje na turneji neprimereno i neprofesionalno.

Lizo sa plesačicama

Profimedia

 

Kao umetnica, oduvek sam bila vrlo strastvena prema onome što radim. Svoju muziku i svoje nastupe shvatam ozbiljno, jer na kraju dana samo želim izneti najbolju umetnost koja predstavlja mene i moje obožavatelje.

Uz strast dolaze naporan rad i visoki standardi. Ponekad moram donositi teške odluke, ali nikad mi nije namera učiniti da se iko oseća nelagodno ili da se ne ceni kao važan deo tima.

Nisam ovde da bi me gledali kao žrtvu, ali isto tako znam da nisam negativac kakvim su me ljudi i mediji prikazivali zadnjih dana. Vrlo sam otvorena u svojoj seksualnosti i izražavanju, ali ne mogu prihvatiti ili dopustiti ljudima da iskoriste tu otvorenost kako bi od mene napravili nešto što nisam. Ne postoji ništa što shvatam ozbiljnije od poštovanja koje zaslužujemo kao žene u svetu.

Znam kakav je osećaj biti svakodnevno sramoćen i apsolutno nikad ne bih kritikovala ili otpustila zaposlenu zbog njene težine. Povređena sam, ali neću dopustiti da ovo zaseni dobro delo koje sam učinila u svetu. Želim da se zahvalim svima koji su mi pružili podršku kako bi me podigli u ovom teškom trenutku".

Podsetimo, tužba je podneta u utorak, 1. avgusta, u Los Anđelesu, protiv pevačice i njene producentske kuće "Big Grrrl Big Touring, Inc (BGBT)".

Plesači su optužili Lizo da je skrenula pažnju na debljinu plesačice Dejvis, te da ju je kasnije grdila i otpustila na licu mesta.

PRAVDA SE KAKO ZNA I UME! Lizo se oglasila nakon što su je igračice tužile zbog seksualnog uznemiravanja

Profimedia

 

Lizo je navodno komentarisala njihovu težinu i fizički izgled i terala ih da dodiruju gole striptiz igrače u striptiz baru.

- Pozivala je članove tima da se smenjuju i dodiruju stripere i striptizete u amsterdamskom klubu.Terala je Dejvisonovu da dodirne striptizetu za grudi - piše u tužbi.

Dejvisova je to više puta odbila, dok je pop zvezda navodno sve glasnije skandirala kako bi je ohrabrila da učini to. Dejvisova je na kraju dodirnula striptizetu.

Navodno je čak ohrabrivala "hvatanje dildoa izbačenih iz vagine izvođača i jedenje banana koje vire iz vagine izvođača", preneo je Dejli mejl.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading