PREBOLELA Glumica bivšeg izbrisala iz srca, ali i sa vagine, Megan pokazala cicamacu!
Printscreen

 

Da velike ljubavi ipak mogu pasti u zaborav, najbolje dokazuje atraktivna crnka Megan Foks, koja je tetovirano ime svog nekadašnjeg partnera prekrila novom šarom na svom telu.

Ovo ipak nije najveći šok koji je svetski poznata glumica uputila javnosti. Ono što ih je najviše zaintrigiralo jeste činjenica da se Megan pohvalila osveženom verzijom svoje tetovaže koja se nalazi na preponi, te je celom svetu dala priliku da zaviri u njeno međunožje.

Naime, Megan je gotovo čitavu deceniju bila u braku sa kolegom Brajanom Ostinom Grinom, a iz njihove ljubavi rodilo se troje dece.

Kako je Grin bio njena najveća ljubav, Megan je odlučila da to zabeleži i na svom telu, te je na intimnoj regiji istetovirala njegovo ime. Ljubavi je došao kraj, a tetovaža je i dalje ostala, što je Megan smatrala nedopustivim, pa je odlučila da je se reši. Ona je natpis „Brajan“ prekrila cvetnim dezenom i istakla veliko zadovoljstvo ishodom, a njen majstor za tetovaže je osveženu verziju Meganinog tela fotkao, pa postavio na društvene mreže.

 

„Hvala na poverenju Megan Foks“, napisao je tatu majstor Džesi koji je od tog trenutka zasigurno postao jedna od omiljenih svetskih ličnosti budući da je priložio fotografiju na kojoj se vidi međunožje atraktivne crnke. 

Iako se oko fotke digla velika pompa, Megan je ostala potpuno pribrana, te se čini da joj je jedino važna činjenica da od bivšeg više nema ni traga ni glasa.

 

Ostavila i muža i verenika

Ljubavni život Megan Foks oduvek je dizao veliku prašinu, a nakon razvoda od supruga Brajana, atraktivna lepotica je smuvala repera Mašingan Kelija. Iako je njihov odnos bio vrlo interesantan javnosti, Megan nije dugo nosila verenički prsten jer je repera ostavila zbog neverstva.

 

Brajan preboleo bivšu

Brajan Ostin Grin je malo nakon razvoda uplovio u odnos sa plesačicom Šarnom Burges sa kojom je potom dobio i dete, a nikada nije krio da mu je najlepše bilo upravo sa Megan.

- Uvek je bila iskrena prema meni i ja sam uvek bio iskren prema njoj. Bez obzira na sve, uvek ćemo biti prijatelji i ujedinjeni zbog dece - rekao je on svojevremeno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading