Žika Jakšić
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Milica Todorović veoma mlada je postala deo estradnog neba. Više puta je isticala da u Saši Popoviću i Žiki Jakšiću vidi roditeljske figure, a sada je otkrila je nepoznate detalje njihove saradnje.

- Kao dete od 13 godina prijavila sam se na audiciju za „Zvezde Granda“ i to je promenilo čitav moj život. Počela sam profesionalno da se bavim muzikom, a sa 14 godina sam se preselila u Beograd i pobedila u takmičenju, na Tašmajdanu ispred 20.000 ljudi. Od tad kreće ludilo - prisetila se pevačica.

ZBOG ŽIKE JAKŠIĆA NISAM NOSILA SUKNJE Milica Todorović iznela nepoznate detalje o saradnji sa Grandom

Foto: ATA Images

 

Nije joj lako palo to što je morala da se osamostali mnogo ranije od svojih vršnjaka i da se iz rodnog Kruševca preseli u Beograd.

- Sećam se da je moj tata plakao kad smo pravili tu oproštajnu zabavu, sećam se kao juče tog prizora. U dvorištu u Kruševcu smo pravili proslavu moje pobede. Pevala sam, dovela sam svoj tadašnji bend pa smo mi tu nešto pevušili po dvorištu. Sećam se da sam pogledala na klupicu i tata sedi i tužno plače. To je bio jedan zaista tužan prizor. Prišla sam, zagrlila ga i pitala ga što plače, a on je rekao „Ide mi dete iz kuće“. Tako da nije to svejedno za roditelje. Zato sam ja stalno sa mamom, da nadoknadim ono vreme koje nisam bila sa njom. Često znaju da me pitaju zašto provodim toliko vremena sa majkom, ali eto, to je moj odgovor. To je moje pravo i želim da budem sa roditeljima. Tad kad je trebalo nisam bila – prisetila se sa setom pevačica.

Međutim, u teškim trenucima tokom odvajanja od roditelja, od Saše Popovića i Žike Jakšića je uvek imala podršku i vetar u leđa.

Saša Popović i Žika Jakšić

Foto: Alo/ilustracija

 

- Dosta su mi pomogli. Mi smo imali iznajmljen stan na Bežanijskoj kosi gde smo svi iz „Zvezda Granda“ obitavali. Inače, Žika Jakšić i Saša Popović su mi bili kao očevi bukvalno, pošto sam bila jako mlada i tako sam i gledala u njih pa su se oni tako i odnosili prema meni. Nikada neću imati ružnu reč da kažem za te ljude. Imali su toliko obzira prema meni koja sam išla redovno u muzičku školu u Kruševcu. Plaćali su mi autobusku kartu da dođem iz Kruševca u Beograd. Sale Popović bi prišao i pitao me „Mico, je l’ imaš šta da jedeš? Koliko treba da ti dam za autobusku kartu?“. Stvarno su vodili računa o nama. Sva sam se naježila dok se sećam tog perioda.

 

- Žika mi na primer nije dao da nosim suknje. Rekao mi je „Roki, gde ti misliš da ideš sa tom suknjom? Imaš 14 godina“. Posle sam imala problem da obučem suknju, nije mogao da me natera. Stalno sam nosila pantalone i neke kombinezone. I dan danas ne nosim suknje (smeh). „Tata Sale“ je bio uvek brižan. Obojica su bili u „Zvezdama Granda“ nekako jednaki, pošto je tu ideju o muzičkom takmičenju doneo Saši Jakšić Žika iz Nemačke, koliko se ja sećam. Sale je to prepustio njemu skroz i Žika je nas vodio, isprva je on svuda išao sa nama. Vozili smo se kombijem svi zajedno, puštao nam je matrice sa laptopa. Tako da je to generalno Žikin projekat, a naravno da se kasnije i Saša više priključio – rekla je Milica za "Grand".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading