Melina, Đina
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Dosta se priča o odnosu Meline Džinović i njene dece nakon razvoda od Harisa, naročito nakon što je otkriveno da kreatorka nije u dobrim odnosima sa naslednikom.

Buru je podigao i potez njihove ćerke, koja je majku otpratila sa Instagrama, a saznalo se i kakvo je mišljenje imala o njoj.

Poznato je da su Đina i Melina bile veoma bliske, a svi se sećaju objave njihove naslednice, koja je čestitala tada majci rođendan.

Melina Džinović

Foto: Instagram

 

- Moja mama je bolja riba od svih nas zajedno - napisala je ona tada, jasno stavljajući do znanja koliko je ponosna na njenu lepotu i izgled.

Podsetimo, Melina je svojevremeno priznala da je svoju decu navikla na odrastanje bez majke.

- Pošto ni pre nisam provodila dane u kući, neće me na to navesti ni ovaj novi, lepi prostor. Jednostavno, nisam takav tip. Navikla sam na putovanja, druženja, izlaske. Od početka braka nisam živela uobičajeno, prvo zbog Harijevog posla, kasnije i svog. Deca su vaspitana malo čergarski, navikli su da nismo uvek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo. Odličan sam organizator, a oko njih je uvek bilo mnogo ljudi koji ih vole i paze: moja sestra, brat, majka, otac. Ta mešavina uticaja bila je odlična za njihovu emotivnu samostalnost. Nikada nisu bili vezani za mene na taj način da plaču ako nisam kraj njih - rekla je Melina tada.

Harisova i Melinina deca, Đina i Kan, žive sa pevačem u njihovoj vili na Senjaku.

Alo! je u međuvremenu saznao i ko je novi dečko Meline Džinović, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vesna

09.04.2024 18:35

Neka ide ta riba tamo odakle je dosla tj u svoju selendru