Melina Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Bura oko razvoda Meline i Harisa Džinovića nikako da se stiša i dobije svoj epilog, ali kako saznajemo, kreatorka je svoj dve decenije dug brak okončala zbog jednog od najpoželjnijih srpskih moćnika. 

Kako izvor za Alo! tvrdi, Melina već pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom. 

- Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo pre nego je ona napustila porodičnu vilu, uspela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu - priča izvor i otkriva da se radi o čoveku koji već decenijama važi za jednog od najpoželjnih ljudi sa javne scene. 

Melina Džinović

Foto: ATA Images

 

- Osim što je moćan, uspešan i bogat, njen novi emotivni partner važi za najpoželjnijeg muškarca otkako se pojavio na sceni. Njegovo bogatstvo, moć i izgled bili su dovoljan razlog da osvoji Melinu koja je godinama bila nezadovoljna svojim brakom. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocenim poklonima i pažnjom, pa se oseća kao zaljubljena tinejdžerka. S obzirom da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju - navodi izvor uz tvrdnje da se golupčići viđaju u njegovom luksuznom stanu. 

melina

Foto: Ataimages

 

- Melina odavno ne polaže račune nikome, pa joj je lako da ode do tajne lokacije i uživa sa novim dečkom kada god je slobodan. Radi se o jednoj od njegovih skupocenih nekretnina u najprestižnijem naselju naše prestonice. Budući da ih ima nekoliko u svom vlasništvu, ponudio joj je da se skući u stanu u kom se sastaju, ali je ona to izričito odbila - zaključuje izvor za Alo!.

Podsetimo, Haris je nedavno za domaće medije potkačio bivšu uz neslanu šalu da "Prevareni bivši muž uvek poslednji sazna".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Beba

20.03.2024 13:50

Ona je prelepa.Ne razumem ni sta je trazila sa ikada sa Harisom