Jovana, Haris, Melina
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Jovana Jeremić stavila je tačku na svoj brak 2021. godine. Sada je u novoj vezi u kojoj je srećna, pa se za Alo! osvrnula na lučnosti sa estrade koji tek sda prolaze kroz sve ono što je ona već preživela.

- To je sve pokrenula Jovana Jeremić još 2021. godine. Da su me tada slušali, do sada bi već bili u srećnim vezama, kao što sam ja sa Draganom - navela je Jovana, koja smatra da su i Dragana Mirković i Haris Džinović dosta zakasnili sa razvodom, te da je trebalo to da urade mnogo ranije.

Jovana jeremić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nego šta su, zato sada trpe sve ovo što im se događa. Mislim i na Draganu i na Harisa. Svi su oni to jako dobro znali, samo što su prolongirali kraj koji je bio neizostavan, umesto da su se lepo razišli kao ljudi. Ja ne znam šta ljudima nije jasno u odnosu Harisa i Meline. On je deda! On je čovek koji je preko 20 godina stariji od nje. On je sam morao da zna da ona izgleda kao avion! Proveli su jedan lep period života zajedno, imaju dvoje predivne dece. Trebalo je da kaže: "Ženo, tebi ostaje još 20-30 godina života u kojima ćeš izgledati kao avion. Mi smo se lepo družili, izrodili decu, ja ti dajem slobodu! Na mene možeš da računaš nedeljom, da popijemo kafu, da mi se izjadaš i ispričaš, da ti mudem rame za plakanje kada te ovi novi frajeri povrede. Pružiću ti podršku". E, tada bi Haris bio baja. Da je to uradio, ne bi došlo do prevare - bila je iskrena voditeljka, koja smatra da je Melaina prevarom napravila manju grešku od pevača:

- Melinina greška je što se nije prvo razvela, pa išla sa kim je htela. Oboje imaju greške. To je je Melinina greška, ali je Harisova to što je očekivao da Melina ostane sa njim, koji je deda! Ona je napravila moralnu grešku, a on životnu. Odgovornost je uvek na starijem, jer je stariji mudriji.

- Ovo što plače po medijima, napada ženu sa kojom ima dvoje dece. Pa sve i da je najgoda k****, ne sme tako da se priča o majci svoje dece. Šalje očajnu sliku o sebi, želi da ga ljudi sažaljevaju, ali niko ga neće sažaljevati.

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

S obzirom na preveliku razliku u godinama, Jeremićeva je otkrila da li misli da je ljubav ikada postojala ili je u pitanju samo interes.

- Tu je definitivno bilo ljubavi, a kada je ljubav iščezla, onda je njoj odgovaralo što on dobro zarađuje, što je imala okvir za javnost da može da se švaleriše. To je njoj odgovaralo.

Melina je jednom prilikom prokomentarisala da se ne bi udala da bi radila, te da joj ne pada na pamet da pored Džinovića gradi sopstvenu karijeru.

- Užas. To je propast ženskog čovečanstva u ovom sistemu. Takve žene nikada ne podržavam, sada sam je podržala jer je bolje "odigrala" od bivšeg muža. Nije iznosila prljav veš o njemu. Inaće, to su za mene očajnice u svakom smislu. Ako mora da se uda da bi imala, to je mučenica. One ne zaslužuju ništa u životu, nikakav status.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Uvek uz vetar

08.04.2024 21:44

" Ženo, tebi ostaje još 20-30 godina života u kojima će ti ostati lepo telo. Džabe joj . Ostaće upamćena kao sponzoruša i neverna žena koja ništa u životu nije radila.,