milica todorović
Foto: Alo/Alo/Dejan Briza

Od prvog nastupa u emisiji „Zvezde Granda“ do danas, Milica Todorović, pobednica tog takmičenja, održala je desetine koncerata širom Srbije i regiona.

Međutim, zanimljivo je da do sada nikada nije imala priliku da nastupi u svom rodnom Kruševcu.

Pevačica je nedavno ispričala da postoji problem sa čelnicima grada koji datira iz vremena njenog ušešća u popularnom takmičenju.

- Moj rodni grad me nikada nije pozvao da gostujem, zato što kruže priče da ja ne želim da pevam u svom rodnom gradu i da je mene sramota da pevam u Kruševcu. To je jedna velika gluost - rekla je ona u emisiji Amidži šou, a onda je otkrila šta se dešavalo pre više od deset godina:

Milica Todorović

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Sada da me pozovu, ne znam ni da li bih otišla iskreno da kažem. Tako je bilo i dok sam se takmičila u „Zvezdama Granda“, nisu hteli da me podrže. Tada su nam trebali autobusi, stilisti, ja sam sama našla ljude kojima sam zahvalna i danas družim. Iz opštine su mojoj mami rekli da podržavaju samo umetnike i nisu hteli da me podrže - rekla je Milica za Grand.

Podsetimo, ona je nedavno uplovila u emotivnu vezu sa manekenom Lazarom, a kako je izgledalo njihovo upoznavanje možete pročitati ovde.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading