Sergej Ćetković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevač Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina proslavili su 25 godina braka u jednom luksuznom beogradskom hotelu organizujući svečanu proslavu.

Prijatelji, porodica i nekoliko kolega prisustvovali su ovom glamuroznom događaju, a među njima je bila i voditeljka Vesna Dedić koja je zabeležila jedan veoma emotivan trenutak.

Sergej Ćetković

Foto: Printscreen/instagram

 

Vesna je snimila trenutak kada je Sergej svojoj voljenoj Kristini zapevao svoju čuvenu ljubavnu: „Na prvi pogled“.

Njih dvoje su zagrljeni plesali nasred sale. Pevačeva supruga je bila u dugoj školjičavoj haljini, dok je on bio u odelu. Ovaj prizor raznežio je mnoge.

Sergej je u ljubavi sa Kristinom već duže od 25 godina, a na večnu ljubav zavetovali su se 1999. godine. Njih dvoje imaju dve predivne ćerke Lolu i Milu.

 

Pevač je o važnosti svog emotivnog izbora nedavno govorio:

-U 2024. godini ću proslaviti 25 godina karijere i u susret tome želim puno novih koncerarta, pesama, video spotova i svega što je publika navikla od mene. Najpre 25 godina braka. To mi je na prvom mestu, a onda sledi i 25 godina karijere. To je odgovor za sve koji se pitaju da li iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena. Otkako sam upoznao svoju suprugu tad mi je krenula i karijera – ispričao je je on za Grand.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading