SADA SE ZNA! Evo ko će glumiti Džejevu ćerku u nastavku filma "Nedelja"
Foto: Printscreen/Printscreen Amidži šou

Nedavno je prikazan prvi trejler filma "Nedelja", koji je sniman po motivima života muzičke legende Džeja Ramadanovskog, a premijera je planirana za 6. decembar, na treću godišnjicu njegove smrti.

Mnoge je iznenadilo što se porodica pokojnog pevača nije pojavila na pomenutom događaju, a sada je njegova mlađa naslednica Marija Ramadanovski progovorila o tome da će rado da glumi sebe u nastavku ovog projekta. 

- Ako dođe do nastavka filma, ne znam koja glumica bi glumila mene. Mislim da ga ipak neće biti, bar zasad. Ako do toga i dođe, ako baš bude trebalo, glumila bih lično ja sebe. S tim se svakako sada ne bih šalila jer nisam glumica - priznala je Marija u emisiji "Premijera vikend-specijal", pa otkrila pravi razlog zbog kog niko od porodice nije došao na nedavno premijerno prikazivanje prvog trejlera:

- Mi nismo bili pozvani na taj događaj. Nisam ni znala da je sve to u planu! Koliko sam upućena, to je bila prezentacija trejlera samo za medije. Znali smo da treba da bude organizovana, ali ne i u koje vreme. Mi smo na vezi sa svima u produkciji filma i upoznati smo s gotovo svim dešavanjima, pa ću ja svoj sud o filmu dati kada bude bila premijera. Verovatno ćemo gledati pretpremijeru! Nadam se da će moj otac biti predstavljen verodostojno i baš onako kakav je bio. Mi, kao porodica, dobili smo scenario, ali nismo učestvovali u njemu. Ja praktično nisam bila ni rođena, pa o tom vremenu ne bih mogla ni da pričam. U filmu se obrađuje period do 1992, a u izradi scenarija su učestvovali tatini prijatelji koji su upućeni u sve.

Marija Ramadanovski bi volela da se pojavi u nastavku filma o Džeju

Marija je potom pričala o tome koliko joj nedostaje otac, pa je rekla da je bio tip čoveka koji se nikada ni na šta nije žalio.

- On je bio veoma poseban čovek, drago mi je što je snimljen film o njemu. Nadam se da će cela porodica biti zadovoljna, kao i on, koji nas gleda s neba. Nisam mnogo ispitivala o tatinom životu. Znam da je imao teško detinjstvo, da je bio u domu, da je upoznao Marinu tako što je otišao da joj proda jaknu, da nije želeo da se bavi pevanjem. Sve je to negde bilo predodređeno, da živi takvim životom, a da umre kao legenda. Džej je bio veliki borac, nikada se nije žalio. Zbog njega sam naučila kako da idem kroz život. Uvek je bio radostan, nikada nije pokazivao da mu je teško, da mu je loše i da mu nešto smeta. Evo sad će još malo tri godine otkako nije s nama, ali ja osećam i dalje kao da je tu - tvrdi pevačeva naslednica.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading