ŠOK! Ćerka Džeja Ramadanovskog otkrila pravu istinu zbog čega se porodica nije pojavila na premijeri trejlera o njenom ocu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Premijera filma ''Nedelja'' o detinjstvu i početku karijere pevača Džeja Ramadanovskog očekuje se 6. decembra, a pre par dana je premijerno prikazan i najavni trejler.

Međutim, ono što je sve iznenadilo je to što se na ovom događaju nije pojavio nijedan član Džejeve porodice.

Tim povodom ćerka pokojnog pevača, Marija Ramadanovski,rešila je sve nedoumice oko njihovog odsustva:

- Mi nismo bili pozvani na taj događaj. Ja nisam ni znala kada će se to desiti! Koliko sam upućena to je bila prezentacija trejera samo za medije. Znali smo da treba da bude organizovana, ali nismo znali kada. Mi smo na vezi sa svima u produkciji filma i upoznati smo sa gotovo svim dešavanjima, pa ću ja svoj sud o filmu dati kada bude bila premijera. Verovatno ćemo gledati predpremijeru takođe! Nadam se da će moj otac biti predstavljen verodostojno i baš onako kakav je bio - rekla je Marija, pa dodala:

- Mi kao porodica smo dobili scenario, ali nismo učestvovali u njemu. Ja praktično nisam bila ni rođena, pa o tom vremenu ne bih mogla ni da pričam. U fimu se obražuje period do 1992.godine, a u izradi scenarija su učestvovali tatini prijatelji koji su upućeni u sve, rekla je ona i prokomentarisala mogući nastavak filma:

- Ako dođe do nastavka filma, ne znam koja bi glumica bi glumila mene. Mislim da ga ipak neće biti, bar za sada. Ako do toga i dođe, ako baš bude trebalo, glumila bih i ja sebe. Ali se sa time ne bih šalila jer ja ipak nisam glumica - zaključila je čerka poznatog pevača za emisiju  ''Premijera vikend specijal''.

Podsetimo, Marija je nedavno započela muzičku karijeru i oduševila javnost skromnošću i kulturom, te je publika nikada nije mogla videti u odeći koja više otkriva nego pokriva, te su se njeni fanovi iznenadili kada je Marija objavila fotografije u bikiniju.

Ona je objavila fotografiju na kojoj pozira na moru, a njeni pratioci nisu mogli, a da ne prokomentarišu njenu vitku liniju:

- "Wow", "Hot, bre", "Pa ti si prava zgodnica", "Koliko ste prelep par" - samo su neki od komentara ispod Marijinih fotki sa plaže.

@alo_portal Redakcija Alo! je dobila rođendansku čestitku pevača Saše Kovačevića ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #fyp #foryou #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #sasakovacevic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading