MARKO BULAT NIJE SAM U NAJTEŽIM TRENUCIMA Dok se moli da njegova supruga Marija pobedi opaku bolest, podrška stiže od poznatog densera
Alo

Marija Bulat, supruga Marka Bulata, bori se sa teškom bolešću, a pevač je sve vreme uz nju i nada se da će ona biti bolje.

- Čekam je da se vrati. Ona je dobro, njeno telo je ne sluša kako treba, bori se sa samom sobom, a mi smo tu da joj pomognemo, kako bi se osećala lakše i bolje, da ne misli da je teret svima - istakao je Bulat, a kako bi mu pružio podršku i stavio do znanja da nije sam u najtežoj drami koju mu je život naneo, oglasio se denser Ivan Gavrilović koji je vrhunac karijere doživeo tokom devedesetih, baš kada je i Bulat bio kralj splavova i kafana.

Ivan i Bulat

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, Gavrilović je bez ikakvog opisa na svoj stori postavio fotku sa Markom i time jasno stavio do znanja da mu je više od kolege, te da je uz njega u svim situacijama. 

Podsetimo, Bulat se sinoć oglasio i objasnio da se Marija bori i ne predaje, ali da je "telo ne sluša", kao i da prolazi kroz najteži period u životu, ali i da ne gubi nadu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading