DEJAN PANTELIĆ JE OVOJ PEVAČICI STRIC Prava je lepotica i nikog ne ostavlja ravnodušnim (FOTO)
Printscreen

Pevačica Ivona Pantelić se ove godine takmiči na festivalu "Pesma za Evroviziju", a malo ko zna da je voditelj Dejan Pantelić njen stric.

Ivona je veoma aktivna na društvenim mrežama, svakodnevno obaveštava svoje pratioce o svojim aktivnostima i svi kažu da je prava lepotica.

 

 

Ako je suditi po njenim objavama, ona veoma vodi računa o fizičkom izgledu, voli putovanja i dobru hranu, a često provokativnom fotografijom nikoga ne ostavi ravnodušnim.

 

 

Podsetimo, Dejan Deki Pantelić nedavno je u uživo programu otkrio da se više neće baviti poslom koji je decenijama uspešno radio.

- Ovo je poslednji put da ja vama kažem: "Gledaćemo se ponovo". Povlačim se sa ovog voditeljskog mesta, radiću neke druge poslove, isto televizijske, ne idem u penziju, daleko bilo. Ono što je sigurno ostavljam vas u sigurnim rukama. Ja ću pokušati da svoje znanje prenesem mlađima, lepšima i boljim kolegama - rekao je tad Deki Pantelić, koji će uskoro otpočeti novi posao, ali iza kamera.

DEJAN PANTELIĆ JE OVOJ PEVAČICI STRIC Prava je lepotica i nikog ne ostavlja ravnodušnim (FOTO)

Printscreen

 

Voditelj je prethodnih godina kuburio sa zdravljem - 2012. godine ustanovili tumor na krajnicima, a zatim je usledilo i nekoliko godina lečenja, da bi u martu mesecu prošle godine zbog pucanja slepog creva završio u bolnici gde je bio i hitno operisan. Oporavak je prošao u najboljem redu.

On je odlazak sa mesta voditelja "Prve" najavio još pre nekoliko meseci na društvenim mrežama.

- Hvala kolegama koji imaju dobre telefone i filtere, pa ispadnem manje "polovan". Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije... Trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala što brinete - napisao je Dejan Pantelić tom prilikom.

ELENA KITIĆ ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE Pozirala u bikiniju i pokazala izvajano telo "MAČKA OPASNA" (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zorka

05.02.2023 15:07

Deki, bio ti nama i svojoj porodici živ i zdrav, posla sigurno im za tebe