Bosanac rešio da Džidži napravi HIT "NEKA OSTANU PARE KOD KUĆE"
Printscreen

Kćerka jednog od omiljenih članova žirija „Zvezde Granda“ Dragana Stojkovića BosancaAleksandra Stojković Džidža tokom gostovanja u emisiji „Grand magazin“ apelovala je na proslavljenog muzičara da je došlo vreme da i njoj napravi neki veliki hit.

Bosanac rešio da Džidži napravi HIT

Printscreen

 

S obzirom da je njen otac autor mnogobrojnih estradnih hitova, pevačica se nada da će se i njoj saradnja sa ocem posrećiti.

Moj otac i ja već smo se dogovarali i pričali o tome da je došlo vreme da i meni napravi hit. Tekst je gotov, ali videćemo šta će biti od toga. Trenutno smo u pregovorima oko tih nekih kavera i numera koje je on radio. Neka ostanu pare u kući – našalila se pevačica.

Bosanac rešio da Džidži napravi HIT

Foto: Printscreen/instagram

 

Džidža je veoma često na turnejama u Americi, pa deluje kao da tamo češće nastupa nego u Srbiji, a evo šta ona kaže na to.

Da, zaista sam tamo često. Mogu da kažem da u Americi nastupam češće nego u Evropi, ali meni je to super. Volim Ameriku, narod tamo mi je super. Tako je i van svirke, svaki put se osećam kao da sam po prvi put tamo. Uvek se dešava nešto novo, nikada nije dosano -objasnila je nasmejana pevačica.

Nije moglo, a da Džidža ne prokomentariše odnos sa ocem. Pre nekoliko meseci izdala je pesmu „Beogradski ološ“, a s obzirom da je u pitanju pesma modernijeg zvuka zanimalo nas je kako je na to reagovao Bosanac i da li je to uticano na njegovu odluku da u „Zvezdama Granda“ bude sve blaži prema kandidatima koji na sceni izvode moderne muzičke žanrove.

To znači da Bosanac ne stari, on se modernizuje. On je sve mlađi i mlađi. Sve više obraća pažnju na tu vrstu muzike, prati šta je kvalitetno, šta nije kvalitetno i to je to. Često mi kaže da me ništa ne razumem, a ja mu onda kažem da pročita tekst – kroz osmeh je odgovorila pevačica.

EMINA JAHOVIĆ NE KRIJE SREĆU "PONOVO SAM ZALJUBLJENA"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading