U EMISIJI UŽIVO SEVNULO MEĐUNOŽJE Edita Aradinović pokazala previše, muškarcima popadale vilice (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Edita Aradinović sinoć je gostovala u emisiji "Amidži šou", a tom prilikom je obukla usku haljinu u tirkiznoj boji i vatreno crvene čizme sa velikom potpeticom, a u jednom trenutku je prekrstila noge tako da su "sevnule" bele gaće.

Naime, Edita je u više navrata tokom emisije držala prekrštene noge, a kako je haljina koju je izabrala za ovo veče bila prekratka, pevačici su sve vreme sevale gaćice. Kako je donji veš bio u beloj boji, bilo je teško neuočiti ga.

Podsećanja radi, Pevačica Edita Aradinović nedavno je operisala glasne žice, jer nije bila zadovoljna sa bojom glasa:

U EMISIJI UŽIVO SEVNULO MEĐUNOŽJE Edita Aradinović pokazala previše, muškarcima popadale vilice (FOTO)

Pink printskrin

 

- Operisala sam glasne žice, sećaš se da sam u svakoj tvojoj emisiji pričala kao pokojni Džej! Bukvalno sam imala neku takvu katastrofalnu boju, sećam se da je bio Nikola Rokvić tu i nešto sam htela da otpevam uživo, imala sam ogromnu želju da pevam i to je tako loše zvučalo... Postala sam žena nakon operacije, čuje se promena. Jako mi je čudno, dopada mi se, jer se ne mučim kada pričam, uglavnom sam se jako mučila i stalno sam imala izražene vene kada pevam, stvarno mi je bilo katastrofalno! Međutim, kad sam se operisala, kao da sam druga osoba! Čak mi je glas potpuno drugačiji, snimila sam pesmu nakon operacije i zvučim kao u "Ministarkama" - rekla je pre par meseci Edita.

POGLEDAĆE NJEGOVE FILMOVE Otkriveni svi detalji susreta Milana Marića i Naomi Kembel

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading