VILE KAO ČITAVO BOGATSTVO Evo koliko koštaju luksuzne kuće poznatih, jedna vredi čak četiri miliona evra
Foto: Alo ilustracija

Mnogi poznati pevači preko društvenih mreža, kao sav normalan svet, pokazuju svoje domove u kojem nalaze mir i pune energiju za nastupe.

Pevač Saša Matić može da se pohvali vilom na Košutnjaku u diplomatskom naselju, luksuznim stanom, dvorcem iz 18. veka u crnogorskom Perastu.

PaparazzoLov

 

Đani i njegova supruga vole da se razbacuju novčanicam i veličaju svoje bogatstvo. Pevač je kupio tri stana na kredit i dok u jednom živi sa suprugom Slađom, druga dva su za sinove. Stan Slađe i Đanija ima 100 kvadrata i vredan je oko 460.000 evra, dok stanovi za sinove košta po 290.000 evra.

Vera Matović nenametljivo ulaže u antikvitete i kažu da je njena vila jedna od najpozantnijih građevina. Njena vila na dedinju vredi 3,8 miliona evra.

Vila Svetlane Cece Ražnatović na Dedinju vredi 2,5 miliona evra koju je i renovirala.

Printscreen/PaparazzoLov

 

Pevač Haris Džinović uživa u velelepnoj vili od 930 kvadratnih metara, koja je koštala više od dva miliona evra, a koju je gradio pune četiri godina na Senjaku.

Mile Kitić ima u vlasništvu prekrasnu vilu na Lekinom brdu, u kojem je napravio bazen u sred kuće, a sve je sređeno sa velikim ukusom, ima i teretanu, a poseduje i plac na Dušanovcu za koji se većina bori.

Alo

 

Goran Bregović ima nekoliko nekretnina širom bivše Jugoslavije, a samo vila na Senjaku je vrednosti 3,6 miliona evra.

Lepa Brena ima vili na Bežanijskoj kosi koja vredi 1,8 miliona evra.

Miloš Bojanić ima prelepu vilu u okolini Novog Sada koja vredi 1,5 miliona evra, a poseduje još nekoliko vrednih nekretnina, između ostalog i veliku kuću na samoj obali na Crnogorskom primorju.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Dragan Kojić Keba ima vilu na Bežanijskoj kosi koja vredi 1.200.000 evra.

DALA MI JE JEDAN OD NAJZNAČAJNIH SAVETA Sestra Marka Jarića otkrila u kakvim je odnosima sa Adrijanom Limom, evo šta kaže o bivšoj snajki

Komentari (0)

Loading