NEĆU DA SE UNAKAZIM! Vera Matović otvoreno progovorila o plastičnim operacijama, pa spomenula Nedu Ukraden
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pevačica Vera Matović i u osmoj deceniji obožava da nosi dekolte, priznaje da joj prilaze mlađi muškarci i smatra da "narod voli prirodno".

Pročitajte još: Otkrivena tajna mladolikosti TOMA KRUZA: Jede samo grilovanu HRANU, ali druga stvar je KLJUČNA!

NEĆU DA SE UNAKAZIM! Vera Matović otvoreno progovorila o plastičnim operacijama, pa spomenula Nedu Ukraden

Printscreen/TV Pink

 

Folk zvezda Vera Matović, za koju kažu da je najbogatija na estradi, ima 75 godina i i dalje je popularna i vredno nastupa, a energije po kojoj je prepoznatljiva ne manjka joj ni u osmoj deceniji. Smatra da ona i koleginice koje su njenih godina imaju još uvek šta da pokažu, kao i da ih publika i dalje želi. 

Pevačica je otkrila da za njom, kao i za Nedom Ukraden (71), i danas uzdišu mlađi muškarci, naročito kada istaknu bujno poprsje, što obe vole da rade jer, kako kaže, imaju šta i da pokažu.

- Naravno da nas gledaju i mladi muškarci, a zbog čega, to moraš njih da pitaš! Volim da nosim dekolte, zašto da ne ako ti nešto lepo stoji?!Smatram da i meni i Nedi Ukraden lepo stoji dekolte i u ovim godinama", ponosno je rekla pevačica, koja priznaje da voli slobodnije da se oblači  - a tvrdi i da ništa na sebi nije radila.

NEĆU DA SE UNAKAZIM! Vera Matović otvoreno progovorila o plastičnim operacijama, pa spomenula Nedu Ukraden

Foto: Estock

 

- Nemam ništa veštačko na sebi. Sve je majka priroda. Ne kritikujem one koji to rade. Ako im nije dobro, ispaštaće. Narod mnogo voli prirodu. Nemam botoks i ne želim. Neću sebe da unakazim. Dokaz sam da se ima za šta biti ponosan na broj godina, shodno biografiji, izgledu i porodičnom statusu. Nema godina, nema loših pesama. Ne može pevač da bude star. On nikad ne može da ostari. I kad ode u penziju, on je neko koga treba ceniti i poštovati. Tako i nas žene -rekla je Vera Matović koja smatra da među mlađim koleginicama nije primetila onu koja bi mogla da je zameni.

- Kad razmislim, nema slične meni. Nisam primetila, iskreno, da neka pevačica podseća na mene i da može da bude moja naslednica. Ja možda imam specifičnu boju glasa, pa narod to voli. Po tome sam prepoznatljiva godinama. Ali nisam videla da me je neka imitirala i da može to uspešno da uradi. Zato i ne pevaju moje pesme. Ali narod to voli - poručila je s osmehom.

Pevačica je jedna od najbogatijih na domaćoj sceni, ima nekoliko vrednih nekretnina, a živi u vili nalik dvorcu.

NEKAD SE STIDIM PREZIMENA ĐOGANI! Slađa Delibašić nikad brutalnije o bivšeg suprugu Đoletu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading