ALO! OTKRIVA Ana Ivanović pokreće novi brend ženske kozmetike, Švajni joj pomaže
Profimedia

Dok se aktivno bavila sportom, Ana Ivanović je slovila za jednu od najlepših teniserki sveta a, kako Alo! saznaje, nakon što je ostavila reket bivša sportistkinja je odlučila da se posveti ženskoj lepoti i pokrene sopstveni kozmetički brend.

Naime, Ana ne krije da uživa u braku sa Bastijanom Švajnštajgerom, a otkako su oboje završili profesionalne sportske karijere, supružnici su počeli da otkrivaju druga interesovanja, pa je tako Ana rešila da se oproba u novom sektoru.

ALO! OTKRIVA Ana Ivanović pokreće novi brend ženske kozmetike, Švajni joj pomaže

Profimedia

 

- Ana Ivanović decenijama važi za najlepšu u svom poslu, uz njeno ime uvek se vezivao fizički izgled i naglašavala se njena nesvakidašnja lepota, to je prosto nešto što je prati kroz čitav život. Upravo to je jedan od razloga zbog kojeg je odlučila da se upusti u sektor kozmetike i da pokrene sopstveni brend i otkrije ženama širom sveta tajnu svoje nege - rekao je za Alo! izvor, i otkrio detalje biznisa.

ALO! OTKRIVA Ana Ivanović pokreće novi brend ženske kozmetike, Švajni joj pomaže

Foto: Printscreen/instagram

 

- Zbog svog načina života, Ana je imala prilike da obiđe mnoštvo zemalja, da se upozna sa različitim kulturama i da primeti kako se žene neguju. Njoj je vrlo bitno da stvari koje nanosi na svoju kožu budu prirodne i želi da svoje iskustvo prenese na ostale žene. Upravo zbog toga je uverena da će njena marka uspeti da se probije na ovom tržištu - objašnjavao nam je sagovornik.

ALO! OTKRIVA Ana Ivanović pokreće novi brend ženske kozmetike, Švajni joj pomaže

Foto: Twitter/printscreen

 

- Ona već dugo vredno radi na stvaranju nekoliko različitih proizvoda, koje planira da tokom ove godine predstavi javnosti. Najviše je bazirana na kreme i meleme. Trudi se da zadovolji potrebe svake žene, pa će tako njen asortiman biti i za mlade, ali i za žene zrelog doba. Uverena je da za žensku lepotu nisu potrebni estetski zahvati, već da je dovoljna prava nega i pravilno korišćenje onoga što postoji u prirodi. Zbog toga što ne želi da dodaje konzervanse u svoje preparate, njene kreme imaće kratak rok trajanja, moraće da se čuvaju na određenim uslovima i proizvodiće se u nekoliko serija - zaključio je dobro upućeni izvor.

Naša saznanja potvrdila je i Ana, koja je u poslednjem intervjuu priznala da planira da pokrene svoju marku kozmetičkih preparata.

-Već neko vreme radim na svom brendu, trebalo bi da ga predstavim ove godine. Reč je o oblasti lepote, sa naglaskom na organskoj varijanti. Veoma se radujem tome-  rekla je Ivanovićeva za „Helou“.

 Ana voli da se hidrira

Ana je svojevremeno istakla da je hidratacija kože značajan faktor dobrog izgleda.

- Najbitnije je biti hidriran. To je definitivno najvažnije, posebno ukoliko često putujete avionom ili boravite na mestima gde su temperature visoke, a vlažnost vazduha veoma velika - rekla je ona tada.

 Sinovi poliglote

Ana je otkrila da njihovi sinovi Luka i Leon govore četiri jezika.

- Naši sinovi govore nemački, srpski, engleski i španski. Kada se zajedno igraju, ponekad pričaju na španskom pa ih ne razumemo -  rekla je Ivanovićeva.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading