PRISLUŠKIVALA SAM GENERALA, PA ĆU SVE BUDUĆE MOMKE Ljupka Stević za Alo! bez dlake na jeziku progovorila o svemu
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Folk pevačica Ljupka Stević gostovala je u emisiji „Milizam“ godinu i po dana nakon što je svom bivšem partneru Dragiši Simiću Simketu polupala dva automobila.

U prijatnom ambijentu kafea „Hugo“ pevačica se osvrnula na period iza sebe i ponovila da je tada bila na rubu nervnog sloma, ali da sada na celu situaciju gleda drugim očima.

- U tom trenutku sam bila nemoćna i očajna žena. Emotivno sam bila razorena i srušena. Sada mogu da se smeškam i konstatujem da nisam bila dvorska luda, ali sam bila luda. Na televiziji sam bila uplakana. Prvih mesec dana sam mislila da ću da poludim. Mediji su mi pomogli da prebrodim celu tu situaciju. Novinarke su me grlile nakon snimanja, a to je za mene bila bukvalno terapija - kaže Ljupka.

Stevićeva je i naglasila u vezi s tom situacijom koju je napravila ne želi da se zaboravi kako je došla do saznanja šta njen tadašnji ljubavnik radi, kako je i s kim vara i kako je došla na ideju da mu razlupa automobile.

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

- Nikako ne bih volela da se zaboravi da sam prisluškivala svog tadašnjeg partnera, da svaki budući zna šta može da ga snađe. Mnogo je opasnije to što sam prisluškivala jednog aktivnog generala policije nego što sam razlupala kola. Trebalo je naći prisluškivač, namestiti ga, bila sam maher i na tome mi svaka čast. Bila je to luda ljubav, jer da nije bila takva, do svega toga ne bi ni došlo - priznaje Ljupka, i dodaje:

Pročitajte još: Život i smrt neponovljivog Mande! Kada ga je otac IZBACIO iz kuće, utočište je pronašao u POZORIŠTU, a ljubav prema glumi je nasledio od NJE!

- Muškarci misle da sam agresivna. Polupala sam dva automobila, ali ja sam samo jaka žena i ne mogu da glumim neku njanjavu - objasnila je. 

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Na kraju se pevačica požalila da joj se gotovo niko ne udvara i da misli da će još dugo biti emotivno neispunjena.

- Sama sam i na ljubavnom planu se ništa ne dešava, situacija je jadna. Želim da se zaljubim u pravog. Sebi sada zvučim kao da dajem oglas za partnera. Mora da bude viši od mene, preko 190 cm, mali muškarci su mi dosadili, i da ima svetle oči. Što se godina tiče, pet godina gore-dole u odnosu na mene. Mora da bude slobodan i da bude normalan čovek - završila je pevačica.

Celu emisiju „Milizam“ pogledajte na našem Jutjub kanalu.

Ljupka je na krajnje interesantan način objasnila kako bi volela da se bavi pevanjem, iako je to nemoguće.

- Postoje situacije kada mi ne prija što me ljudi prepoznaju. Idealno bi bilo da se bavim ovim poslom na način na koji se bavim, ali da budem anonimna - rekla je Stevićeva.

Alo

 

Stevićeva je ispričala i jednu anegdotu iz života folk pevačice kada ju je prodavac na pijaci prevario.

- Na pijaci sam kilogram krompira pre dve godine platila 650 dinara, a mislila sam da je to regularno. Ne znam da li me je čovek prepoznao, ali uzeo mi je pare – rekla je kroz smeh.

Pevačica je priznala da iako peva preko 10 godina još nije pronašla svom autentični izraz i otkrila je šta joj je najveća profesionalna želja.

- Tokom svih ovih godina menjala sam autore. Snimala sam samo singlove i sve pesme su bile totalno različiti žanrovi. Na kraju se nisam muzički ni pronašla, ali neostvarena želja mi je da snimim jedan kvalitetan album - rekla je Ljupka.

NAKON RAZVODA ŽIVI U LUKSUZU Slavica Ćukteraš stvorila je mali raj za sebe i ćerku, a jedan detalj su svi primetili

Komentari (0)

Loading