GLEDAJU ME KAO VANZEMALJCA! Didi J ogolila dušu i otkrila istinu o skandalu sa Jovanom Jeremić, a onda izjavom šokirala sve! (VIDEO)
Nikola Todorović/Alo!

Pevačica Dijana Rokvić, alijas Didi J, po prvi put je gostujući u emisiji Alo! Naslovna, koju ćete premijerno moći da vidite danas na našem Jutjub kanalu u 12 sati, govorila o tome zbog čega se njen uspeh, a pre svega onaj koji je postigla u Americi, u našoj zemlji i danas dovodi u pitanje, kao i šta ju je najviše zabolelo od onog što je o sebi pročitala u domaćoj štampi.

Kakvi naslovi izlaze o tebi u Americi?

- Najlepši naslov koji je izašao o meni u Americi je da sam modna ikona i da sam borbena žena i mlada majka koja se bori za sebe. 

Koji je najgori naslov koji si o sebi pročitala u Srbiji?

- Nedavno je izašao tekst da sam radila na sebi plastične operacije, a to nije istina.

Nedavno je na društvenim mrežama osvanula tvoja fotografija iz mladosti na kojoj ne ličiš na sebe?

- To me je mnogo povredilo jer je neko očigledno koristio fotošop pa mi povećao nos i bitno izmenio lice. Ja nikada nisam radila nijednu plastičnu operaciju ni na licu ni na telu, a već 15 godina imam istu kilažu.

GLEDAJU ME KAO VANZEMALJCA! Didi J ogolila dušu i otkrila istinu o skandalu sa Jovanom Jeremić, a onda izjavom šokirala sve! (VIDEO)

Nikola Todorović/Alo!

 

Da li sumnjaš na nekog?

- Ne znam ko je imao zlu nameru i šta je s tom fotografijom želeo da postigne, ali svakako sledi tužba. 

Da li si ikada razmišljala da nešto na sebi koriguješ?

- Ne, jer sam zadovoljna svojim izgledom. Ne dolazi u obzir da idem pod nož, jer ja volim da negujem svoj prirodni izgled i mnogo ulažem u maske, tretmane, kreme... Mislim da bi žene trebalo više da se neguju, a manje da se operišu.

Nedavno si objavila album, kao i duet s Igi Azelijom. Mnogi i dalje ne veruju da je tvoja saradnja s reperkom realna.

- Mnogi nisu verovali u mene, i danas ne veruju, zbog toga što sam ja tajanstvena i većinu stvari radim u tajnosti. Ono što ja govorim mnogima deluje neverovatno. Na mom novom albumu se nalazi duet s Igi Azelijom, koja je bila oduševljena pozivom i bez razmišljanja je prihvatila da sa mnom snimi pesmu. Kao što ste mogli da vidite, podržala me je i na društvenim mrežama. 

Da li te pogađa činjenica da ljudi u Srbiji misle da lažeš?

- Normalno je da misle da lažem kada me doživljavaju kao vanzemaljca. Njima je nedostižno sve što ono sam ja postigla i ceo put kojim sam išla da bih dovde došla. Niko od njih nije uspeo da se probije na američko tržište, zbog toga mi zavide, ali i podmeću nogu. 

GLEDAJU ME KAO VANZEMALJCA! Didi J ogolila dušu i otkrila istinu o skandalu sa Jovanom Jeremić, a onda izjavom šokirala sve! (VIDEO)

Nikola Todorović/Alo!

 

Da li novcem može da se kupi karijera?

- Novac nije bitan, potrebno je samo da kupite kartu i platite hotel u Americi. Tamo ćete steći kontakte, povezati se s ljudima i, ako vredite, uspećete. Madona je najbolji primer za to, radila je u fastfudu, nije imala ni za pesmu, a postala je velika zvezda!

Nedavno je izbio i jedan skandal s voditeljkom Jovanom Jeremić, koja je iznela neke uvrede na tvoj račun i isprozivala te je u medijima, usput je pomenula i tvog supruga...

- Moj muž zaista i ne zna ko je ona, bio je šokiran kada je video šta je ona izjavila. Ja sam gostovala kod nje u emisiji, a da li sam bila zadovoljna time kako me je ugostila, to je moja stvar, ali ja nju nikada nisam pozvala, niti sam joj rekla nešto u vezi s tim, ona me je štaviše sutradan pozvala da mi kaže da će me ponovo zvati. Ona je mene napala bez razloga, počela je da me vređa po medijima, da govori kako ja nisam zvezda, kako meni ne pomažu ni „šanel“ ni „dior“. Moj suprug nju nikada nije kontaktirao, kao ni ja. Ne znam iz koga razloga nas je prozivala u medijima i šta je želela da postigne, ali ja mislim da ona meni duguje izvinjenje. 

GLEDAJU ME KAO VANZEMALJCA! Didi J ogolila dušu i otkrila istinu o skandalu sa Jovanom Jeremić, a onda izjavom šokirala sve! (VIDEO)

Nikola Todorović/Alo!

 

Kažeš da si u Americi često u društvu svetskih zvezda. Da li ti se neko od njih udvarao?

- Nije, zbog toga što sam uvek okružena svojim timom. Niko od njih ne može ni da mi priđe ako ja to ne dozvolim, a ja sam srećno udata i zaljubljena u svog muža, tako da je to nemoguće.

Pobedila bih na Evroviziji, ali nemam vremena

Bliži se izbor za pesmu Evrovizije, da li si nekada razmišljala da se prijaviš i možda predstavljaš Srbiju na najvećem muzičkom takmičenju u svetu?

- Sav moj fokus je na američkom tržištu, a što se Evrovizije tiče, sigurno bih pobedila kada bih se prijavila jer ja dižem prašinu gde god se pojavim. Sve bi bilo na svetkom nivou, dovela bih plesače iz Amerike, a znam da bi svi glasali za mene. Ubeđena sam da bih pobedila, ali trenutno nemam vremena za to.

ZBOG ČUVENOG ARMANIJA JE ODSEKLA KOSU, BRUS VILIS JE OBOŽAVAO! Naša manekenka je osvojila ceo svet, nestala iz javnost, a ovako izgleda danas!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Vesna

15.02.2022 22:05

Ova je ruzna ko lopov i jedna umisljena curka