NIJE ŠTEDELA! Nataša Bekvalac iskreširala 20.000 evra za spot na Ibici!
Photomaster

Dugoočekivan singl „Tajne“ Nataše Bekvalac konačno je ugledao svetlost dana, a spot za autobiografsku pesmu Panonska Barbika snimila je na egzotičnoj Ibici.

Kako Alo! ekskluzivno otkriva, Nata je za ekranizaciju nove pesme dala 20.000 evra, a snimila ga je pre šest meseci. Pesmu je posvetila svojim sestrama.

NIJE ŠTEDELA! Nataša Bekvalac iskreširala 20.000 evra za spot na Ibici!

Photomaster

 

 

- Pesma „Tajne“ veoma je posebna za Natašu, zbog toga je i čekala pravo vreme da je objavi. Ona veruje svojoj intuiciji i zbog toga je ovaj hit punih šest meseci „držala u fioci“ - rekao nam je izvor, i otkrio da je Bekvalčeva ovaj singl posvetila čuvarima svojih tajni, sestrama.

- Ovom pesmom ona se na neki način ogolila pred publikom. Pesmu je posvetila svojim sestrama, za koje je jako vezana. Nataša sve svoje tajne deli s njima i one su jedine osobe od kojih ništa ne krije. Osim sestrinskog, one imaju prijateljski odnos i zbog toga je ova numera upravo njima namenjena. Celokupno stvaranje ove pesme bilo je veoma emotivno za Natašu. Od reči pesme, preko lokacije… Sve ima svoju simboliku. Natu mnoge uspomene vežu za Ibicu, tamo je donosila neke od najvažnijih životnih odluka, i smatrala je da ova pesma zaslužuje da se spot snimi tamo - objasnio nam je sagovornik, pa otkrio da je za realizaciju projekta „mala plava“ odvojila basnoslovnu sumu novca.

NIJE ŠTEDELA! Nataša Bekvalac iskreširala 20.000 evra za spot na Ibici!

Photomaster

 

 

- Nataša je spot platila 20.000 evra. Nije štedela novac, bilo joj je najbitnije da sve bude baš kako je zamislila. Ona je veliki perfekcionista i kada je posao u pitanju pravi je profesionalac. Uvek je ulagala dosta u svoju karijeru i upravo je to ono što je ovoliko godina održava na samom vrhu estrade - rekao nam je sagovornik. 

 Bekvalčeva: Anica mi je pomogla da snimim pesmu

Nataša je nedavno priznala da joj je bilo veoma teško da snimi „Tajne“ i da joj je u tome pomogla Anica Dobra.

NIJE ŠTEDELA! Nataša Bekvalac iskreširala 20.000 evra za spot na Ibici!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Pesma ’Tajne’ ne liči ni na jednu moju pesmu do sada. Mogu slobodno reći da je to nešto najhrabrije i najiskrenije od mene i da je prva pesma koja je pronašla mene, a ne ja nju. Ne znam da li je srećna ili tužna. I da, pesma je ženska, ali se tiče svakog muškarca. Nekoliko meseci nisam mogla da je otpevam. Bila je veća od mene. U tome mi je pomogla ona, koju toliko volim i divim joj se godinama… Hvala Anici Dobroj -napisala je Nata na Instagramu.

NE LIČI NA SEBE! Maja Marijana totalno promenila imidž, skratila dugu, crnu kosu, mnogi nisu uspeli da je prepoznaju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading