UDALA SE U CRNOJ HALJINI, A ON U RASPARENIM ČARAPAMA Pevačica o prvom mužu retko govori, a živeli su u zajednici sa njegovom koleginicom
Alo

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana već 25 godina je u skladnom braku sa advokatom Nebojšom Negićem, a mnogi ne znaju da je pre toga imala još jedan brak.

O prvom braku sa izvesnim Borisom Cakana je nekada govorila u medijima. Tom prilikom ona je ispričala i kako su se upoznali.

Naime, nakon završetka srednje škole, Cakana je otišla da poseti sestru u Makarskoj koja je tamo radila kao sezonski radnik. Tu je upoznala Beograđanina Borisa koji je radio u Institutu Jaroslav Čeh. Igrali su stoni tenis i proveli nekoliko dana zajedno, a Cakana mu je obećala da će se javiti kada dođe u Beograd na studije, prenosi "Objektiv".

UDALA SE U CRNOJ HALJINI, A ON U RASPARENIM ČARAPAMA Pevačica o prvom mužu retko govori, a živeli su u zajednici sa njegovom koleginicom

Alo

 

U jednom intervjuu, pevačica je do detalja ispričala kako je izgledao dan kada su se venčali. Ona je imala crnu haljinu sa srebrnim detaljima i crne čizme, a Boris je u žurbi obukao jednu crnu, a jednu plavu čarapu. Venčali su se u krugu prijatelja i porodice i započeli zajednički život. Kako se dalje navodi, jedno vreme su živeli kod njegovih roditelja, a kasnije ih je Borisova koleginica s posla pozvala da žive kod nje. Ona je bila udovica i imala je troje dece, pa su joj novi prijatelji bili veoma dragi.

Dve godine nakon venčanja dobili su ćerku Mariju, koju od malena zovu Maja. Ona je njihovo najveće bogatstvo. Cakana je bila veoma vezana za ćerku, pa su provodile svaki trenutak zajedno sve dok ona nije krenula u školu. I Boris je, prema pevačicinom priznanju, bio veoma brižan i pažljiv otac.

Dok je bila na turnejama, Cakana je, kako se navodi, mogla biti sigurna da su Boris i Maja dobro i da je sve u redu. Podržavao ju je u njenoj karijeri, ali je i sam zbog posla mnogo putovao. Zato su sve češće bili razdvojeni.

Marija je krenula majčinim stopama pa je tako završila srednju muzičku školu, odsek solo pevanje, violina, međutim ipak nije nastavila da se bavi muzikom.

Marija, koju svi radije zovu Maja, živi u inostranstvu i ima troje dece, sina Uroša i ćerke Dunju i Mirku.

STOJA VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Pevačica se prepolovila i skroz skratila kosu, pojavila se u nesvakidašnjem stajlingu i golih nogu i sve ostavila bez teksta!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading