OVAKO IZGLEDA SIN MAJKLA DŽEKSONA Imao je samo sedam godina kada mu je otac preminuo, a ovo mu je zamerio!
EPA

Nakon što je uspešno izbegavao javni život, sin Majkla Džeksona, Bigi, posle više od decenije, dao je intervju u kom je govorio o detaljima svog odrastanja.

Prošlo je više od 12 godina nakon prerane smrti Majkla Džeksona, i njegov najmlađi sin Bigi Džekson, koji je ranije imao nadimak Blanket (Ćebe), sada ima 19 godina i konačno je progovorio o svojim osećanjima povodom detinjstva i odrastanja u senci pop ikone.

Posle izbegavanja javnog života, Bigi se pojavio u retkom intervjuu za "Good Morning Britain" u ponedeljak 1. novembra, dok je obilazio sobu ispunjenu znamenitim stvarma svog oca i pričao o nasleđu Majkla Džeksona. "Ovde ima mnogo kul stvari", rekao je on.

- Mislim da ima mnogo istorije u ovoj kući i studiju ovde. I to je ono čime se on bavio i to je nešto što svako od nas želi da uradi... Da napravimo nešto u čemu će ljudi, nadamo se, uživati - rekli su.

Zašto je Blanket promenio ime u Bigi?

Tinejdžer – čije je pravo ime Prins Majkl Džekson Drugi – odlučio je da promeni nadimak 2014. godine kada je krenuo u školu u ​​Kaliforniji jer je zbog nadimka bio "meta ismevanja".

- Dok su odrastali, njegovi školski drugovi su oduvek bili pomalo zli prema njemu, zbog njihove ljubomore na to ko je on, a sa nadimkom Ćebe bio je mnogo lakša meta za ismevanje - rekao je izvor za AZ Central.

Očigledno, Bigi je "zamerio ocu" što mu je dao "glupi" nadimak.

- Uvek je mislio da ime Ćebe zvuči suviše glupo i zamerio je ocu što ga je tako nazvao. Kada je krenuo u školu nametnuo je sebi nadimak Bigi i isključivo se tako predstavljao - rekao je insajder za "Radar onlajn". U to vreme Bigi je živeo sa svojom bakom Ketrin i rođakom Ti Džej, zajedno sa bratom Prinsom Džeksonom i sestrom Paris. Trenutno živi u Kalabasasu u Kaliforniji, sa svojim rođakom.

Bigi je imao samo sedam godina kada mu je otac umro 25. juna 2009. Identitet njegove biološke majke, surogata, nije poznat. Iako nije potvrđeno, priča se da je Bigi jedino biološko dete kralja popa. Debi Rou, majka Majklovih drugih dvoje dece, javno je negirala da je Bigijeva biološka majka.

OBOŽAVALI STE GA U PORODIČNOM BLAGU Slavni glumac danas ima 75 godina, imao je ozbiljne zdravstvene probleme, a evo kako sada izgleda

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading